Lasten keinu ja pari tapettirullaa myynnissä

Meillä näitä erilaisia lasten keinuja riittää, joten päätin myydä yhden. Maalasin ennestään valkoisen keinun Annie Sloanin harmaalla kalkkimaalilla ja vahasin, jotta pinta varmasti kestää. Kulutin myös hiukan keinua vanhan ja kuluneen näköiseksi. Kalkkimaalihan jättää pintaan matan pinnan ja vahan vuoksi pinta on ”vahamainen” mutta kovettuu lisää ajan kanssa.

Keinu on melko pieni ja kapea, mutta taitaa siihen jopa meidän Mikikin vielä mahtua. Myyn keinun hintaan 25 euroa, ja ajattelin koittaa ensin täältä jos joku olisi kiinnostunut. Mielelläni en postita tuota, sen saa hakea meiltä tai sitten voidaan sopia kuljetus johonkin lähelle. Laita mulle viestiä jos olet kiinnostunut, nopein sen tietty saa. Mun sähköpostihan oli blue.lavender@hotmail.fi.

Myös paria meidän tapettia on vielä yhdet rullat jäljellä. Mun työhuoneen harmaata Sandbergin kielotapettia on yksi avaamaton rulla. Aulan William Morrisin tapettia on myös rulla. Myyn rullat puoleen hintaan alkuperäisestä summasta. Tarkempaa tietoa hinnasta ja kuvista laitan jos olet kiinnostunut. Nyt on vähän kiire niin tulin vain pikaisesti huikkaamaan.

KEINU MYYTY!

Laitahan viestiä jos joku näistä kiinnostaa. Mukavaa päivänjatkoa!

-Henna-

 

Kommentit (6)
 1. Moi!Voisin ostaa sen William Morrisin tapetin Laitatko sähköpostia. T: Kaisa

 2. Moikka! Olisin myös kiinnostunut Morrisin tapettirullan ostamaan, jos ei jokaiselle mennyt 🙂 t. Elina

  1. Siis Kaisalle ennakoiva kirjoitus..

   1. hennaasemalta
    15.3.2016, 13:28

    Okei, katsotaan nyt, eka ostaja ei vastannut viesteihin, ja tässä on pari ennen sua. Mä laitan sulle sitten sähköpostia jos ei muille mene.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *