Blogit
Koti asemalla

Lähiöfestarit meidän ”naapurissa”

Lapsi kiljuu vieressä, toinen kone poksahtaa, toinen päivittää, päivittää ja jumittaa. Yritä tässä sitten pitkästä aikaa kirjoitella blogiin… No katotaan jos nyt onnistuis. (Mies alkoi soittaa kitaraa huutavalle lapselle, eli lapsi ainakin hiljeni… )

Tulin vinkkaamaan, että menkääs ihmeessä käymään tällä viikolla Vantaan Mikkolassa tossa meidän lähellä, sielä on Our house-lähiöfestarit tämän viikon. Purkutuomion saanut tyhjä kerrostalo muutettiin festarialueeksi ennen loppuaan. Talossa saa kierrellä asunnoissa joissa on ideoita kotiin. Esim. Tikkurila on tehnyt hienoja esimerkkejä miten vanhasta tylsästä huoneesta saa kivan ja modernin pelkällä maalilla ja kierrätystavaroilla. Kekkilä taas on sisustanut upeita vihreitä parvekkeita.
Pihalla on joka päivä hyvää ruokaa ruokakojuissa. Käytiin eilen testaamassa ja oli kyllä niin hyvää! Lisäksi sielä on mm. ulkoilmaelokuvia ja vaikka mitä.
Ihan siksikin tulin mainostamaan että olen luvannut mennä tämän viikon lauantaina alueen pihalle sisustuskirppikselle myymään, joten tulkaa ihmeessä käymään!

Kaikesta lähiöfestarin toiminnasta ja aikatauluista lisää tietoa täällä. Myös Mtv:n Huomenta Suomessa pätkiä festareista tämän viikon aikana.

Me ollaan nautittu kesäloman viimeisistä päivistä mm. mökillä, ja ylihuomenna Mikillä alkaa koulu… Pikkuhiljaa pitäisi osata helteiden keskellä palata arkeen…

Ja blogin kanssa myös palata arkeen ja entiseen postaustahtiin. On kyllä blogikin ollut niin lomalla, mutta niin mun mielestä välillä kuuluukin. Oottehan te lukijatkin!

-Henna-

Kommentit (3)

  1. Liilapöllö

    Kiitos tästä vinkistä, on kyllä mennyt multa tää tapahtuma ihan ohi vaikkakin tässä naapurissa asutaan 😀

  2. Laura

    No voi hitsi, onpa hauskan tuntuinen tapahtuma! 🙂 Ollapa lähempänä… 🙂

  3. Katja / Lumiomena

    Mukava festari, herätti monenlaisia ajatuksiakin. Me kävimme tänään lasten kanssa ja vaikka kirjabloggaaja olenkin, koetan huomenissa kirjoitella jotain tapahtumasta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *