Laatikkokeittiö

Mistähän mä aloittaisin…
Sanotaan näin, että mä meinasin tämän jutun otsikoksi laittaa ”Ikea=h*lvetti”. Tuo kuvaisi hyvin meidän päivää tänään….:D
Sanotaan nyt vielä näin että älkää hyvät ihmiset ostako Ikeasta kokonaista keittiötä lauantai-päivänä!
Me nimittäin tehtiin niin, ja voi tuska….
Voitte varmaan arvata että 5 tuntia ikeassa+jonotus suunnittelupisteeseen+ pitkä jonotus syömään+järkyttävän paljon ihmisiä+piiiitkä lista keittiötavaraa mitä piti kerätä itse+kolme kärryllistä keittiön ovia ym+piiiitkä jono tavaranluovutuksen+tunnin kodinkoneiden odotus+3 kärryllistä lisää kodinkoneita+autoon kärräys 6 kärryllistä+ajo kotiin täydellä autolla+6 kärryllisen tyhjennys kotiin, EI ollut paras tapa viettää lauantaita.:D
Kuulostaa niin kamalalta, mutta toi vedettiin pääosin aika huumorilla, oli pakko.
Mikä on lopputulos?
Tämä:

Meillä on keittiö!:D Miljoonassa laatikossa, miljoonassa osassa.:D

Mut oikeasti, mulla on aika voittajafiilis! Keittiö on suunniteltu ja haettu, joten pahin on takana. Mun mielestä se mieletön kasaaminen menee iisisti, kunhan ottaa oikean asenteen, laittaa lapset hoitoon, ottaa kupin kahvia (tai ehkä siideriä) ja ryhtyy hommiin.
Sitäpaitsi mä oon aina  tykännyt legoista ja aikuisena kaikenmaailman kokoamisesta. Tämä nyt on ehkä vähän isomman luokan Ikea-kokoaminen, mutta hyvin se menee.

Kunhan ensin on katto, seinät ja lattia valmis…

Ei päästä siis näitä vielä pitkään aikaan laittamaan, mutta haettiin nämä jo, koska Ikeassa on keittiöviikot ja näistä tuli ihan kiva lahjakortti meille. Nyt meillä on kolmen kuukauden palautus ja vaihto-oikeus, siihen mennessä pitäisi keittiö tehdä, jotta nähdään tarviiko mitään vaihtaa/palauttaa.

Itseasiassa pöytätasot vaihdan ainakin, tein toooosi tyhmän valinnan…halvan, mutta tyhmän…Mä haen vielä sen puutason, mitä täällä suositeltiin. Nyt otin ihan tyhmän vaalean laminaattitason kiireessä… Onneksi sen voi vaihtaa.

Oi, mä olen niiiiin intona vaikka tuolla odottaa iso kasa hommia!:D Hyvä etten halaillut mun uutta ihanaa posliini-allasta, hienoa hanaa ja valkoista uunia….:):) Taas hetki jolloin voin olla kiitollinen kaikesta työmäärästä mitä ollaan tehty, vaikka se kaikki työ on vielä edessä.

-Henna-

Ps. Vähän kyllä ahdistaa toi roskamäärä mitä noistakin tulee…Laatikot poltetaan (mihin menee varmaan vuosi) mutta muovia tulee kamalasti…Mutta minkäs teet…

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

Kommentit (23)
 1. Eskurin emäntä
  15.10.2011, 18:52

  Hih! Tunnen tuskasi 😀 Siinä kaupassa saattaa kärytä hermot lauantaina ilman keittiötäkin…

  Meilläkin on Ikean kööki <3

 2. Uh, tiedän miltä susta on tuntunut, ihan kokemuksesta.
  Meidän ei ONNEKSI tarvinnut Espoossa kerätä keittiötä itse. Vaan maksettiin se ja kuljetuspalvelu hoiti koko roskan ja kantoi parin viikon päästä kaiken taloon sisään. Tuosta maksettiin 95e kokonaisuudessaan, ei siis paha hinta ollenkaan. =)
  Keittiörempassa menikin sitten koko kesä…ja kyllä me vaihdettiin kahdesti vielä juttuja. Mutta valmis keittiö on ihana ja olo on aika upea kun on itse tehnyt alusta loppuun.
  Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *