Blogit
Koti asemalla

Kuvia viime syksyltä

Laiska bloggaaja täällä laittaa vanhoja kuvia teille. No joo, olkoon nämä myös uusien lukijoiden iloksi. Tänne kun pöllähtää kokoajan tasaisesti teitä uusiakin. Kiitos siis teille siitä!

Nämä kuvat taitaa olla viime syksyltä ja alkukeväästä. Sohvatyynyt on tosi tummia ja talvisia jne. Tuo keli on ollut nyt niin syksyinen että teki mieli laittaa tällaista tännekin. Ei ole kyllä miehen lomakelit nyt suosinut ja tuntuu että aika on vaan mennyt ohi. Vajaan viikon päästä alkaa koulukin, ja ns arki alkaa vaikka mies onkin lomalla vielä. 

Toisaalta se arki onkin ihan tervetullut. Yleensä mulla on tässä vaiheessa vuotta jo kova into sisustaa mutta nyt se into antaa odottaa itseään. Olohuoneen kyllä laitoin jo kuntoon niin kuin kerroin, mutta kaikkea muutakin pitäisi tehdä. Meillä on jopa Nestorin mobilekin vielä makkarin katossa vaikka Nestorin sänky on omassa huoneessa. Nestorille tarvittais myös kirjahylly seinään, ja kaikkea muutakin pientä pitäisi tehdä.

Kovasti haluaisin väriä kotiin lisää sinne ja tänne. Haaveilen myös paksuista samettiverhoista olohuoneeseen mutta metritavarana ainakin ne maksaa tosi paljon. Meillä kun pitää olla verhotkin pitkät. Nyt meillä on vähän joka huoneessa liian lyhyet verhot kun olen vain kiireessä ostanut valmisverhoja. Kovasti kaipaisin makkariin pidempiä verhoja, ja sinne olohuoneeseen. Otan siis mielelläni vinkkejä vastaan, jos tiedät edullisia vaihtoehtoja!

Nestori tuolla jo heräilee joten täytyy poika hakea.

Kivaa viikonjatkoa!

-Henna-

Ps. Kuvia katsellessa tuli fiilis: Ihanaa alkaa taas polttaa kynttilöitä!

Kommentit (2)

  1. Lui

    Voisiko niitä valmisverhoja jatkaa jollain kivalla kankaalla? Vaikka pellavaverhoja sametilla? Voisi olla ihan kivan näköinen niinkin, että vain helmassa on samettia.

    • hennaasemalta

      Joo olen itseasiassa miettinyt samaa, mutta jotenkin se ei kuitenkaan innosta. Mä kun tykkään jos verhot on mahdollisimman simppelit. Täytyy kuitenkin pohtia vielä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *