Kuvia Fiskarsin antiikkimarkkinoilta ja arvonnan voittaja

Ihana kesäpäivä on takana. Tänään oli Fiskarsin antiikkipäivien* viimeinen päivä, ja me käytiin taas ystävän kanssa paikalla ihailemassa kaikkea kivaa. Sää todellakin suosi, ihana lämmin kesäpäivä suorastaan yllätti. Onneksi laitoin shortsit jalkaan.

Koska mä olen täällä miljoonat kerrat kirjoittanut kyseisestä antiikkitapahtumasta, niin laitan tällä kertaa lähinnä tunnelmakuvia. Viime vuoden jutun voit lukea täältä. Viime vuonnahan me oltiin sielä ihan yötäkin. 

Tällä kertaa olin melko säästölinjalla. Moni juttu olisi houkuttanut mutta totesin etten nyt halua ostaa mitään ”turhaa”. Lopulta matkaan lähti kiva retkikori ja vanha kello meidän oveen, jotta kuulen kun asiakas tulee. Tärkein olikin kuitenkin seura ja Fiskarsin tunnelma. Olen nyt ollut niin tiivisti perheen kanssa, että oli ihan kiva lähteä kaverin kanssa kahdestaan. Vaikkakin Nestorin ilme oli aika järkyttynyt kun näki että mä lähden. Kysyi tuhat kertaa mihin äiti lähtee ja perään piti antaa monta pusua. <3

Kiitoksia muuten viime postauksen arvontaan osallistuneille. Sain kivoja ideoitakin sieltä napattua. Voittaja onkin arvottu, TUIJA voitti arvonnassa ja hänelle jo laitoinkin viestiä voitosta.

Huomenna onkin taas maanantai, mutta meillä loma jatkuu! Ihanaa! Kivaa keliäkin luvattu, niin taidetaan mennä rannalle tms. Nyt kuitenkin nukkumaan!

-Henna-

*liput tapahtumaan saatu

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *