Blogit
Koti asemalla

Kuvauksissa

Onpas vaaleanpunaista, huh! Mä yritin vähentää vaaleanpunaista olkkarissa kun lattiakin on jo vaaleanpunainen, mutta näköjään väri siirtyi keittiöön. Vaaleanpunaiset ruusut vielä pisteenä romanttisen tunnelman päälle.:)

Meillä oli eilen lehtikuvaukset, joten koko päivä oli hulinaa ja tavaroiden siirtelyä. Untokin pääsi moneen kuvaan, kaveri kun tykkää olla meidän lähellä, varsinkin keittiössä, niin eihän sitä voinut välttää ettei koirakin olisi ollut mukana. Hyvä niin, meidän kotona ja perheessä kun eläimet ovat tärkeässä roolissa, täällä on aina vilinää ja vilskettä, joten tottakai nekin kuuluu meistä kertovaan juttuun. Eppukin nukkui taas niin suloisesti sängyllä kuin kerjäten kuvaa.
Ehkä ammattikuvaaja sai tuosta mustasta heiluvasta Unto-karvapallosta jotenkin järkevän kuvan edes, mulle kun se on vaikeaa. Harmi vaan että juttu ilmestyy ehkä vasta vuoden päästä jolloin koira on jo iso, eikä remppakaan varmaan enää ole tässä pisteessä…

 Koska meillä oli kerranki siistiä, napsin muutaman kuvan itsekin lastenhuoneesta. On muuten iso työ saada kaikkialta siistiä, siis edes niin että tavarat ovat järjestyksessä! Varsinkin kun jaloissa pyörii lapset ja koira, sitä mukaan kun siivoat, toiset sotkee.:D Huokasin helpotuksesta kun kuvaukset olivat ohi ja sain taas jättää tiskit pöydälle ja lelut levälleen.

Otin muuten ison riskin ja pistin olkkarin maton takaisin paikalleen. Koira kun pisuu nykyään vain ulos, tai sisällä keittiöön paperille. Eikä ole vielä mitään käynyt olkkarin matolle, mahtavaa! Keittiöön en vielä laittanut mattoja ennen kuin koira on täysin sisäsiisti.
Ilmoitin meidät muuten myös sittenkin, pentukouluun. Ajattelin ettemme tarvitse sitä vielä, mutta koska huomaan itse laiskistuvani, koulutus on jäänyt minimiin, niin päätin että koulussa ainakin ehtii opettamaan. Sielä oppii itsekin ja saa perheen yhteistä aikaa koiran kanssa. Kaikki tykkää, eikä siinä ainakaan menetä mitään. Sitä on nyt sitten kerran viikossa seuraavat neljä viikkoa. Siitä jos innostutaan, voidaan vaikka pojan ja koiran kanssa jatkaa säännöllisesti agilitya tms. Kurssejahan on vaikka mitä, ihan hämmästyin kuinka paljon! Koiratanssia, pentukerhoa, agilitya, johonkin tiettyyn asiaan keskittyvää, esim hihnassa kävelyyn tai ovella nätisti olemiseen tms.
Jatkossa ehkä koirakin riehuu yksinään vähempi kun saa aivojumppaa. 🙂

Nyt kyseisen herran kanssa lenkille, ja toinen herra päiväunille.

-Henna-

Kommentit (7)

 1. Anonyymi

  Ihania kuvia !!!

  • hennaasemalta

   Kiitos.:)

 2. PikkuBertta

  Teillä on ollut mielenkiintoinen päivä….:)

  • hennaasemalta

   No juu, on kyllä. Mielenkiintoisinta on seurata ammattikuvaajan työskentelyä.:)

 3. NINNI

  Oi jee! Meitäkin kysyttiin yhteen suojelukohteita jollain tapaa käsittelevään kuvaukseen, muttei sitten ilmeisesti kelvattu. Mietin jo silloin teitä, ja meinasin ehdottaakin, mutten saanut suun vuoroa ja sitten asia unohtui. Mutta liekkö tämä ollut sellainen kuvaus? 😉

  • hennaasemalta

   Ai mihin lehteen? Tämä oli kodinrakentajaan sellainen sisustus/remppajuttu. Paljon kuvia kotoa, varsinkin keittiöstä, sekä jälleen kerrottiin mistä kaikki alkoi, miten tänne päädyttiin ym.

 4. Mari

  Voi miten ihana koti teillä onkaan – ja vielä asema-alueella! Mukava blogituttavuus.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *