Blogit
Koti asemalla

Kuva-arvoituksia

 Meidän piha on täynnä kaiken maailman romua. Roskaa ja lasinsirua ihan kamalasti, sekä paljon kaikkea inhottavaa kuten ruiskuja, lääkepaketteja, viinapulloja tms. Lisäksi on löytynyt risa muovinen seinäkello, avainnippu ja vaatteita. Nyt kun lumet on melkein sulanut ja ollaan haravoitu ahkeraan, niin tämä kaikki tulee esiin.

Lisäksi meidän piha on täynnä yllä olevia itsetehdyn näköisiä savikiekkoja. n. 3-5 cm halkaisijaltaan joissa kaksi reikää kuin napeissa. Nyt siis käytän hyväksi taas blogia ja kysyn teiltä, tietääkö kukaan mitä ihmettä nämä on?:O Ei varmaan mitään tarpeellisia juttuja, mutta mielenkiinnosta kysytään. Näitä on pihalla, katolta tuli lumen mukana jne.

Toinen samanlainen kysymys liittyy yllä olevaan kuvaan. Entä mitä nämä ovat? Löytyivät pihalta, itsetehdyn näköisiä savijuttuja myöskin. Erikokoisia paloja. Osa näyttää kuin olisi grillistä tms, ja tuo yksi pitkula vasemmalla on kuin jokin savupiipun osa tms??

Siinä teille pohdittavaa.:)

-Henna-

Ps. kuvat pitäisi saada isommiksi klikkaamalla kuvaa

Kommentit (4)

 1. Anniini

  Hullu villi arvau, mutta kun tuli heti kuvista mieleen =) Olisikohan talossa voinut majailla keraamikko? Tehnyt nappeja ja polttanut uunissa, joka on hajoitettu pihalle?

 2. hennaasemalta

  Itseasiassa mietittiin tuota itsekin, koska pihalta löytyi sellainen savikiekko, josta miehellä tuli heti mieleen se sellainen kiekko jonka päällä savea pyöritetään. Mutta miksi se olisi hajoitettu pihalle ja mitä nuo "napit" on ja miksi niitä on kaikkialla??:O

 3. myyrä

  olisko se (sama?) huligaani porukka heitellyt niitä nappeja huvikseen ympäriinsä? Tsemppiä teidän eloon siellä, toivottavasti saatte rauhan pian! Olen hetken aikaa lukenut blogiasi ja mielenkiinnolla seuraan remonttianne.

 4. Poikonen

  Itse kyllä olen mieltä että osan jutuista voisi tuolla "savi-taitelijalla" selvittää, mutta nuo napit vaan ei käy järkeen.. jos olet savitaiteilija, niin et varmaan tee 150 kpl "nappeja".. eli kiekon jossa kaksi reikää, koska käyttöä niille pakko olla suunniteltu, taidetta en ymmärrä aina täysin, mutta kiekon tekee meidän 3-vuotiaskin ja sekään ei jaksa toistaa 150 kertaa ihan huvikseen.. =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *