Blogit
Koti asemalla

Kuulumisia lukijoiden vaatekutsuilta

Kaupallinen yhteistyö: NOSH

Meillä oli eilen mukava päivä, kun vietimme NOSH-vaatekutsuja meillä. Olin aiemmin kutsunut täällä blogissa teitä lukijoitani meille vaatekutsuille, ja eilen niitä sitten vietettiin.

Osa ei sairastelujen sun muiden vuoksi sitten päässeetkään, mutta meillä oli oikein kiva pieni porukka paikalla. Vitsi että oli kivaa nähdä lukijoita ihan oikeassa elämässä. Tällaisia päiviä kun saisi useamminkin viettää. Kivaa huomata miten monet asiat yhdistää, sisustus, käsityöt, lapset… Tämä bloggaaminen on pääosin niin yksipuolista, minä täällä höpisen omiani, joten kerrankin myös näin päin!

Näin ihania itsetehtyjä tuliaisia sain vierailta!
Näin ihania itsetehtyjä tuliaisia sain vierailta!

Ystäväni Sanna saapui paikalle taas aurinkoisen pirteänä ja rempseänä, ja asetteli esille kaikki ihanat värikkäät NOSH-vaatteet. Esillä oli NOSH lastenvaatteet sekä vasta viime torstaina julkaistu naistenvaatemallisto. Saimme siis hypistellä hyvinkin uusia vaatteita. Olimme Sannan kanssa sopineet etukäteen miten haluaisin päivää viettää. Koska NOSH oli melko tuttu kaikille, Sanna keskittyi pääosin esittelemään uudet tuotteet. Kotikutsuissa onkin niin kivaa se, että ei tarvitse lähteä kauppoihin ryysimään. Sen sijaan voi kotonaan mukavasti kahvia juoden ihastella vaatteita ja viettää kutsuja just niin kuin itse haluaa. NOSH edustaja auttaa kutsuilla tilauslomakkeen täytössä, ja pian tuotteet tulee omaan postiin. Voin todellakin korostaa sanaa pian. Itse olen pari kertaa tuotteita tilannut, ja ne on tullut muutamassa päivässä postiin!

Suosittelen kyllä kaikille NOSH vaatekutsujen järjestämistä. Todella vaivaton ja mukava tapa ostella laadukkaita vaatteita. Kaverit vaan kasaan ja kahvittelemaan. NOSHin sivuilta löydätkin kaikki NOSH edustajat paikkakunnittain, jos haluaisit omat kutsut pitää. Kutsujärjestäjänä saa myös kivoja etuja.

Itse NOSH-tuotteita on kyllä helppo kehua. Just eilen juttelimme siitä miten niissä on aivan älyttömästi hyviä puolia. Vaatteet ovat luomupuuvillaa. Eli ihoystävällistä, luontoystävällistä ja mielettömän mukavia päällä. Meidän atoopikkoihoiset lapset kiittää. Itse voisin asua NOSH:n vaatteissa, ne on niiiin mukavia päällä. Kangas on myös todella laadukasta ja kestävää. Monissa vaatteissa on käännettävät lahkeet ja hihansuut ja ne menee pitkään yhdelle lapselle, sekä vielä sisaruksille. Nestorilla on jo parit housut, haalari, paita… Vaikka poika kasvaa kovaa vauhtia, vaatteet menee hänelle vielä pitkään.

NOSH:n vaatteissa on itse mukavan ja pirteän ulkonäön lisäksi muitakin etuja. Just niitä juttuja joita itse arvostan ihan hirveästi. Suomalaisuus, miten hienoa että Suomessa on tällaisia vaatemerkkejä! Sekä se että ostamalla tuotteita saamme kannattaa yrittäjiä. Sannakin on kolmen lapsen äiti, joka tätä työtä tehdessään saa ensinnäkin tehdä todella kivaa työtä. Myydä tuotetta johon itsekin uskoo ja jota arvostaa. Sekä silti pitää lapset kotihoidossa koska kutsuja voi järjestää silloin kun lasten isä on kotona.

Kuvat: NOSH
Kuvat: NOSH

Ohessa kollaasi mun NOSH-suosikeista. Froteiset vaatteet ovat NOSH:n uutuuksia, ja tilasinkin just Nestorille kuvan froteehaalarin, ja Mikille shortsit (neljäs ylhäällä ja keskellä alhaalla). Nuo on varmasti kivat kesällä rannalla, mökillä ja saunan jälkeen. Joitain muitakin meillä jo kuvien tuotteista on, jokunen niistä näkyikin mun aiemmassa postauksessa täällä. Itselleni halusin jonkun kivan ja mukavan kotiasun, mikä päällä voin lähteä vaikka perhekerhoon tai kylään. Suosin mekkoja ja tunikoita tosi paljon. Tilasinkin pari tunikaa, joista toinen ylhäällä keskellä. Meillä viileässä talossa nämä on just sopivia mutta kivan näköisiä. Ei rupuisia ja reikäisiä kotiverkkareita mulle kiitos!

NOSH myy myös kankaita ja sivuilta löytyy ilmaisia kaavoja NOSH:n suosikkimalleihin.

Eilen me naisporukalla joimme kahvia, sovittelimme naistenvaatteita ja juttelimme mm. sisustamisesta. Kiersimme taloa, ja kaikki hämmästeli kotimme huonekorkeutta. Sitä ei oikein kuvista täällä blogissa tajuakaan. Tarjosin kahvin kanssa patonkia, hedelmiä ja pientä naposteltavaa. Aina ei tarvitse leipoa tuntikaupalla juhliin, varsinkin näin naisten kesken taitaa hedelmät sun muu terveellinen olla just se paras juttu. Toki suklaatakin pitää vähän saada!

Lisäksi A-lehdet tarjosi vieraille tuoreimman Unelmien Talo & Koti-lehden, jossa meidänkin kotijuttu mukana. Toinen tuore yrittäjä, kälyni Niina, esitteli ihania pieniä lasten tossujaan. Niinalla on ompeluhuone Espoossa, ja mä kirjoittelen tänne Niinan tossuista joskus toiste vähän lisääkin.

Meillä pojat oli sillä aikaa kiipeilykeskuksessa viettämässä Mikin kaverisynttäreitä. Paitsi Nestori, joka veteli tirsoja koko kutsujen ajan kuistilla. Tietenkin NOSH:n housut, ja Niinan Nuunuu-tossut jalassaan.

Suuri kiitos vielä kaikille paikalla olleille! Ihanaa kun pääsitte, oli kiva tavata kaikkia! Kiitos myös NOSH, Sanna ja Niina.

-Henna-

Ps. Sannalla on oma NOSH-ryhmä Facebookissa: Sannan NOSH-ryhmä, jonne saa jokainen liittyä.

Kommentit (2)

  1. Sara

    Näyttää ihanalta! Kiva jos oli kivat kutsut. Näiden sun postausten myötä kävin tutustumussa Noshin sivuihin ja yllätyin kanssa, että on kotimainen ja luomua suosiva merkki -ihan mahtavaa! 🙂

    • hennaasemalta

      No sepä hyvä! 🙂 Mulle NOSH oli myös melko tuntematon aiemmin. Merkin olin kuullut kyllä ennen mutta todella positiivisesti yllätyin kun pääsin näihin lähemmin tutustumaan. Muutenkin tämän myötä olen alkanut muitakin suomalaisia vaatemerkkejä enemmän seuraamaan. NOSH:lla tosin on kokemuksistani mukavin kangas. Muissa merkeissä on myös hyvin persoonallinen tyyli joka ei ehkä miellytä kaikkia. NOSH on mielestäni sellainen joka sopii monen tyyliin ja on iätön. Ainakin tämä mallisto, vanhemmista mallistoista en tiedäkään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *