Kuulumisia kesäkuun alussa

Hengissä ollaan!
Pahoittelen blogihiljaisuutta, me ollaan lomalla ja viime viikko meni täysin siskon ylioppilasjuhlien, pakkailun ym merkeissä. Kuukin vaihtui ihan lennossa. Pikaisesti oikeastaan viime viikon kuulumisia tässä siis.
Ehdottomasti eniten viime viikolla vei aikaa siskon juhlat. Joka päivä kukkien, kakkujen, vaatteiden tms hakua ja siivoilua ja järjestelyä. Päävastuu juhlista oli kyllä mun äidillä, mä toimin lähinnä avustajana ja kuskina.
Sisko halusi ehdottomasti pitää juhlat meillä, kun tilaa on, ja mä tottakai suostuin. Meidän koti on oikein hyvä paikka juhlien järjestämiseen. Meillä oli myös vieraita jotka ei vielä olleet meillä käyneet, ja oikein mielellään halusivat nähdä meidän kodin.

Tällä kertaa kuvia vain juhlien tarjoilusta. Äiti tilasi kermakakun ja voileipäkakut, sekä macaronseja. Lisäksi hän teki pari marjapiirakkaa ja suklaa-appelsiinikakun Uuden kuun Emilian ohjeella. Tuo suklaakakku oli muuten tosi hyvää, ja ymmärtääkseni helppo tehdä, meinaan itsekin joskus tehdä sen.

Pöydät pistettiin ulos, ja voi kun ihanaa kun sää suosi niin että sielä todella sai syödä ja olla! Oikein onnistuneet juhlat, mitä nyt aamupäivän lakkiaiset vähän puudutti. 300 nuorta lakitettiin ja tilaisuus kesti 2,5 tuntia. Huh huh… Mulla ei tosiaan ollut lapset mukana, ne ei olisi ikinä jaksanut istua ahtailla jäähallin penkeillä niin kauaa.

Mikin eskarillekin sanottiin hyvästit, mikä oli tietty oma haikeutensa. Äitini kanssa puhuttiin miten poika on kehittynyt sosiaalisesti todella paljon tuon vuoden aikana. Ujosta pojasta kuoriutunut reipas koululainen. Voin siis hyvillä mielin ajatella että poika tulee koulussa pärjäämään kaikin puolin.

Tuntuu vaikealta tajuta että tässä tosiaan alkoi pitkä kesäloma. Todella ihanaa, aloin jo niin väsyä eskariaamuihin. Miki itse totesi että noh, olo on kuin viikonloppu olisi alkamassa. Harmittaa vaan ettei kavereita näe niin usein.

Kaikkea ihanaa tässä tiedossa, ei paljoakaan aikatauluja mutta sellaisia ”voisi tehdä jos ehtii” suunnitelmia.
Mutta nyt lomaa, lämpöä ja uimista Espanjassa.

Pari juttua olisi rästissä tänne blogiin, katsotaan mitä saan tänne aikaiseksi.

Toivotaan lämpöä Suomeen myös!

-Henna-

Kommentit (1)
  1. Onneli Winter
    7.6.2015, 06:06

    Hyvää kesäloman alkua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *