Kuulumisia ja remppajuttua

Kiirettä pukkaa, huuh huh! Pahoittelen siis jos täällä vähän hiljaista ollut. Otettiin lisäksi kälyn ja lasten kanssa pieni miniloma viikolla. Oltiin mökillä tiistaista torstaihin. Meillä molemmilla kälyn kanssa nyt hirveästi kaikkea, mutta pakko vaan välillä ottaa vähän lomaa ettei pää halkea. Näin kesällä se loma pitää ottaa silloin kun kelit on hyvät. (Siis jos työ antaa periksi.) Nyt ne olikin pari päivää ihan hyvät ja meni tosi mukavasti mökkeily. Lapsillekin teki tosi hyvää, meillä kun oli vähän tylsä tuo Mikin ensimmäinen lomaviikko. Serkukset sai nyt täysillä nauttia hiekkarannasta. Nestorikin mennä touhotti aivan litimärkänä ja hiekkaisena ilman vaippaa. Ihan parasta.

Nyt taas kotona ja niin paljon kaikkea että mä en oikein meinaa osata pitää enää järjestystä kaikesta. Mulla on tuossa tuhat muistilappua joihin kirjoitan heti kaiken mitä pitää muistaa. Muuten unohtuu jotain tärkeää. Nyt kuitenkin ensin blogia ennen kuin Nestori herää.

Mulla on tässä alkamassa pari ihan uutta työjuttua, jotka tyypilliseen tapaani tuli ihan yhtäkkiä. Lupaan niistä kertoa pian, mutta vielä on kaikki niin auki että enpäs kerro vielä. Nuo jutut vie nyt mun kaiken ajan. Ihan superkivoja juttuja, ja olen niiiin innoissani. Ainoa miinus ettei mun aika taaperon äitinä tahdo riittää kun tuo pieni vie kuitenkin eniten sitä aikaa.

Rempatkin etenee, kuinkas muutenkaan. Miehellä on itseasiassa tämän viikon aikuisopistossa ikkunankorjaus-kurssi joten pieni tauko tulee nyt väkisin tuohon aulaan. Joka tapauksessa kauan odotetut lattialankut vihdoin tuli. Sen myötä mies sai korjattua aukot sekä aulan keskellä olevan pienen kynnyksen. Ollaan myös raaputeltu lattia puhtaaksi ja tasoitettu kolot. Nyt eletään taas hetki kaaoksen keskellä kun tavarat on levällään ja aula suojattu. Hankalin ja sotkevin osuus eli lattian hiominen pitäisi tehdä heti kun ehtii. Sitten pääsen maalaamaan!!! Jee!

Kuvissa yllä näkyy siis tapettia sekä seinän alaosaan tulevan paneelin väri. Tuosta paneelista kerron myöhemmin lisää. Lisäksi mullahan on tarkoitus aulaan maalata ruutulattia ja olen vihdoin värit päättänyt. Lattiaan tulee jälleen uulan puulattiamaalia. Pohjalle sävy kaakao jota meillä on mm. keittiössäkin. Siihen päälle ruudukko sävyllä vadelma. Tuota löytyy myös tapetista. Kuva varmaan vähän vääristää sävyjä. Kaakao on vaalean maitokahvin ruskea, vadelma puolivaalea roosahtava viininpunainen. Ehjä niin voisi parhaiten kuvailla. Uskon että tulee ihana!

Nyt mun on pakko taas kiirehtiä. Pahoittelen salaperäisyyttä, mutta pian kerron kyllä kaikesta lisää.

Kivaa viikonloppua!

-Henna-

 

Ps. Fiskars-arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistumisesta!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *