Kuulumisia ja lempparimekko

Vielä laitan nämä pari päivää sitten otetut asukuvat tänne, ja sitten saa hetkeksi riittää nämä vaate- ja chalk paint-höpinät.
Mun halusin laittaa nämä kuvat tänne, koska ensinnäkin tuo mekko on mun yksi lemppareista. Aina kun vedän tuon päälle, joku sanoo että onpa sulla kiva, vähän erilainen mekko. Olen mekon ostanut H&Mltä jo pari vuotta sitten. Nyt raskaus-ja pahimman imetysajan se sai odottaa kaapissa, mutta on taas kovassa käytössä. Toimii niin kaupungilla kuin kotimekkonakin. Lyhyt mekko ja polvisukat, taitaa olla mun eniten käyttämä asuyhdistelmä.
Lisäksi löysin vähän aikaa sitten täydellisen huivin Piecesiltä. Ra-kas-tan isoja huiveja, just neliön mallisia, ja tuo on superiso, paksu, lämmin ja neliö. Täydellinen!
Uudet silmälasitkin ehti päästä kuvaan. Kyllä on kuulkaa maailma kirkastunut kun sai uudet lasit. Olin todella hölmö kun odotin näin pitkään uusien hankkimista. Nyt huomaan miten elin jatkuvassa sumussa. Luulin näkeväni suht hyvin, mutta en todellakaan. Ihmisten kasvotkin oli niin sumua, saatikka kaikki tekstit jne. No, nyt näkee!

Tämä viikko menee Nestorin 1-vuotisjuhlien järjestämisessä. Pieni poikamme täyttää lauantaina vuoden! Juhlimme lähisuvun kanssa synttäreitä heti ”the päivänä”, joten koti täytyy siivota ja tarjoiluja tehdä.
Tuleva päivänsankari on lisäksi kuumeessa ja tosi kovassa räkätaudissa, joten taas elämään tuo lisäjännitystä se, ollaanko terveenä lauantaina… Saatikka että olen kotona jumissa pienen sairastelijan kanssa. Yritän kovasti olla ottamatta paniikkia vaikka tilanne on tämä.
Tilasin just nettipuodista kertisastiat ym juhliin. Aloitin tänään pihan ja vähemmän käytettyjen huoneiden siivouksen ja koitan ruokaostoksetkin hoitaa ajoissa. Kunhan en nyt tule itse kipeäksi ja kaadu sänkyyn, niin kaikki varmasti ehditään hoitaa.
Nestori on muuten jo monta päivää ottanut ensiaskeliaan. Kuumeesta huolimatta siirtyy huonekalulta toiselle muutamin askelin ilman tukea. Jännä nähdä kuinka nopeasti kävely tästä etenee. Kovin varovaisesti hän etenee vaikka rämäpää muutoin onkin.

Kun ne juhlat on hoidettu, pitäisi alkaa järkkäämään seuraavalle viikolle halloweenjuhlia. Varmaan ihan oman perheen kesken ollaan kylläkin, tai pari Mikin kaveria saatetaan pyytää kylään. Olen jo muutaman vuoden Mikille vähän halloweenia järjestänyt. Se on jotenkin niin hauska juhla kurpitsoineen ja kynttilöineen. Jotain rekvisiittaa olen jo hankkinut, ja kiva olisi jotain halloweenjuttuja leipoakin.

Se joulukin lähenee uhkaavasti, nyt kun näille juhlajutuille nyt lähdin. Varmaan sitten halloweenin jälkeen alkaa meilläkin jouluvalmistelut pikkuhiljaa. Varmaan koristelujen suhteen mennään aika samoilla linjoilla kuin ennen. Kuuselle täytyy miettiä uusi paikka, ettei meidän pienin kaada sitä.
Yhtään ei ole kiinnostanut joulua edes miettiä, liekö syynä nämä kauniit, aurinkoiset ja ei niin jouluiset säät. Toisaalta taas ihanaakin alkaa järjestämään joulua.
Tänä vuonna ajattelin tehdä listan hommista ja lahjoista ajoissa, en halua kiireellä hosua viime tingassa stressin kera, vaan haluan nauttia ja fiilistellä joulua rauhassa. Ihanaa olisi myös tehdä kortteja pitkästä aikaa. Sisarusten ja äidin kanssa aiotaan myös järkätä perinteiset piparitalkoot. Viime vuonna ne jäi välistä, Nestorin syntymän ym takia.

Remppaakin ollaan taas aloiteltu aulassa. Meillä on näköjään ensimmäistä kertaa edessä pieni pätkä lattian purkua. Tai siis vanhojen lankkujen vaihtoa. Todella rumaa jälkeä löytyi muovimattojen alta, ja nyt tässä pohditaan että korjataanko isosti, hitaasti ja kalliisti, vai vähemmän isosti, halvemmalla mutta ei niin siististi. Är-syt-tä-vä ylläri…

Kaikkea näitä ehkä sitten myöhemmin täälläkin. Nyt kuitenkin hoidetaan ensin ne Nestorin juhlat. Pojan ekat synttärit. Hurjaa!

-Henna-

Nahkatakki ja mekko: H&M
Huivi: Pieces
Kengät: Vanhat
Silmälasit: Instrumentarium

Kommentit (1)
  1. Tuo mekko ja HUIVI, aivan ihanat! On ollut niin ihanaa kaivaa esille kaikki pehmeät, muhkeat huivit. Huivin suojiin on niin mukava piiloutua. Ja eihän voi mennä pieleen kissat mekkokankaassa, eihän? 🙂 Terveiset Saksasta!

    -A-

    http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *