Blogit
Koti asemalla

Kuulumisia

Tiedättekö, mua on alkanut vähän jouluttamaan. Nimittäin sillätavoin että haluaisin laittaa jo tunnelmavaloja ympäriinsä enemmänkin. Haluan polttaa kynttilöitä, juoda lämmintä. Sillain että ajatus joulun tulosta on ihan mukava. Joululaulut, glögi, kahvioiden joulukahvit, joulupaketointi ja askartelu, kaikkea odotan innolla.

Toisaalta en aio jouluseota liian aikaisin. Ensin nautin syksystä, vaikkakin sateisesta. Seuraavaksi tulossa on halloween jota lapset odottaa jo innolla. Sen jälkeen voin vähän alkaa joulua miettimään. Tosin, viime viikonloppuna ostin Ruotsista jo ekan joululahjan. Se on kuitenkin vain järkevää ettei jää viime tinkaan taas kaikki ostokset. 

Meillä on kaksi lapsista sairaana, ja siten meni vähän tämän viikon suunnitelmat uusiksi. Nestori ei päässyt kerhoon, ja se vähän harmittaa meitä molempia. Varsinkin kun ensi viikko on syyslomaa ja kerhoa ei ole silloinkaan. Mä en jotenkin tajua että syysloma on jo ensi viikolla, vastahan se kesäloma loppui. Vaikka ei sillä, en kyllä rehellisesti mitenkään odota syyslomaa. Koska mies ei ole lomalla, tulee viikko olemaan melko normaali. Ei mitään erikoista mielessä, vaikka jotain pitäisi lapsille keksiä. Ainakin Linnanmäen valokarnevaaleille varmaan mennään. Tosin syyslomaan kuuluu vähän juhlaakin, nimittäin Nestorin 3-vuotissynttärijuhlat. 

Syysloman jälkeen otan itseäni niskasta kiinni ja parantelen vähän ruokavaliota ja liikkumisia. Jos siten voisin paremmin ja saisin vähän energiaa näihin lyheneviin päiviin. Niin monta asiaa pitäisi vielä tämän loppuvuoden aikana jaksaa hoitaa. Mulle paras tapa keventää on suunnitella ajoissa ruoat ym, ostaa kaikkea valmiiksi ja aikatauluttaa menot ja ruoat hyvin. Normaalisti kun syön vähän mitä sattuu kun ehdin.

Jaaha, kaipa se täytyy mennä hoitamaan kirjanpitopaperit loppuun. Yritin jo eilen mutta netti ja tulostin temppuili, niin se päivä meni sitten siinä. Seuraavaksi työlistalla onkin sitten kahvilan lupa-asiat ja tulevan kanalan lupa-asiat. Kivaa ja tylsää samaan aikaan. Syyt on kivat, mutta ai että kun vihaan kaikkia paperi- ja lupa-asioiden hoitoa.

Mutta nyt, vielä kun lapsonen nukkuu niin koitan äkkiä hoitaa. Kivaa viikonjatkoa!

-Henna-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *