Kuulumisia

Tänään mennään joillekin jo tutuilla Instagram-kuvilla. 
Mä sain mun minttu-projektin valmiiksi, ja nyt mulla on ihana tuoli! Sävystä kiinnostuneille: Tämä on Teknoksen sävy nro T1243 (NCS S 0530-G10Y) Mikä osa tuosta numerosarjasta sitten onkaan se tarpeellinen tieto…?
Luonnossa sävy on vielä upeampi, näin hämärillä ne värit kun ei tule niin esiin…
Nyt onkin sitten oikeastaan tärkeimmät mun työhuoneessa jo tehtynä. Tosin pieni kulma odottaa vielä tapetinlaittoa ja pesuallas ei ole vielä paikoillaan. Kaikki käsityökrääsä pitäisi järjestellä jne… Niillä ei kuitenkaan ole kiire. Kunhan pystyy työskentelemään.

Mä olen ihan kivasti päässyt alkuun alkuvuoden elintapa-remontissa. Sokeria vähemmän, enemmän kasviksia jne. Maanantaina alkoi lenkkeily. Ihan hirveää vaan juosta tuolla liukkailla, selkäkin ihan jumissa kun jännittää lihaksia ettei kaadu… Joogakin olisi syytä siis aloittaa. Ei siis liian isoja muutoksia mutta pientä. Kropan palauttamista raskaudesta oikeastaan. Lenkkeilynkin aloitin tosi kevyesti, lyhyitä lenkkejä jossa kävelyä ja juoksua vaihdellaan. Enemmänkin jaksaisi, mutta tarkoitus aloittaa niin että on mukavaa. Vaikka yöheräilyt ja aikaiset aamut väsyttää, niin iho ja olo kiittää jo nyt! Vielä kun muistaisi sen muutaman litran vettä päivässä juoda…

Meillä perheen nuorin jäsen kehittyy niin että kohina käy. Kasvu on huimaa, vaatteet jää pieneksi ennätysvauhtia. Juttelee hirmuisesti ja tarttuu esineisiin. Aivan ihana hymypoika! Lauantaina tulee 3 kuukautta täyteen.
Juhlaa riittää muutenkin tälle viikolle. Eilen tarjosin nimpparini kunniaksi kakkukahvit äidille ja sisaruksille. Huomenna taas juhlitaan isännän synttäreitä. Tai no, huominen on kaikilla niin täynnä ohjelmaa että enempi sitten viikonloppuna.

Mä olen kyllä tyytyväinen kunhan tämä ankea ja pimeä Tammikuu, vuoden tyhmin kuukausi, on läpi rämmitty. Pakkokin järjestää pienestäkin vähän juhlaa arkeen jotta jaksaa.
Onko muillekin aamut jo ihan tuskaa? Nousta pimeään ja kylmään putsaamaan lumia auton päältä/liukastelemaan liikenteeseen?
Tänään ajelin aamulla kauppaan, niin matkalla taivas valkeni kunnolla vasta noin 8.45… Tai no valkeni ja valkeni, hämäräähän tämä on ollut koko päivä.

Eiköhän tämä tästä, hiljalleen kohti kevättä.

-Henna-

Kommentit (4)
  1. Täydellisen värinen tuoli!
    Mäkin taas aloitin syömään terveellisemmin, tai no kyllähän mä yleensä mutta nyt oon jättänyt patongin puputtamisen pois.

    Helmikuu vielä, sitten kevät! Mutta vielä pitää jaksaa tammikuu ja helmikuu. Pimeät aamut on kamalia, ei meinaa herätä millään!

  2. Katja - Tässä ja Nyt
    21.1.2015, 19:55

    Ihana sävy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *