Blogit
Koti asemalla

Kutsumaton vieras ja muita juttuja

Onpas tylsä kuva tänään, mutta kuva kuitenkin.
Minäkin sain pitkästä aikaa palkan josta jäi laskujen jälkeen oikeasti jotain käteenkin, ja koska se oli tosiaan pitkästä aikaa, myös ostoslistaa on tässä kertynyt kuukausien aikana aika paljon. Muut naiset, minäkin ennen, olisin ajatellut että nyt mä ansaitsen itselleni jotain kivaa! Olisin rynnännyt vaatekauppoihin tms. Mieli olisi kyllä tehnytkin, mutta nyt kun piti oikeasti punnita mikä on tärkeintä niin… Ostoskärryyn on tarttunut mm. maalinraaputtimia, moottorisaha, vaahtosammutin ja mikä parasta, Speedheater! Se kapistus siis lyötyy tuosta kuvasta.

Remppaihmiset tietää varmaan heti mistä kyse, mutta muille tiedoksi että tällä laitteella poistetaan maalia tehokkaasti, helposti ja mikä tärkeintä, turvallisesti. Ollaan tämän ostoa harkittu pitkään mutta kun on niin perskuleen kallis niin ollaan tyydytty kuumailmapuhaltimeen. Silläkin lähtee ihan hyvin mutta aika vaarallinen laite vanhassa talossa… Tätä tullaan tarvitsemaan moneen, kattojen, lattioiden, ulkoseinän, huonekalujen ym rapsutteluun joten eiköhän tuo laite tule olemaan vielä hintansa väärti!

En siis tarvitse korkkareita (mitä mä niillä täällä rempan keskellä tekisinkään) kun olen ihan intona tästä laitteesta!:D Toinen kiva ostos minkä tein, oli omenapuu. Vielä se seisoo tuolla ruukussa, pitäisi se paras paikka vielä päättää, mutta jotain kivaa piti tänäkin kesänä saada laittamattomaan pihaan.

Se moottorisahakin on tarpeen, mutta mun kohdalla aika tylsä kapistus, mä kun en siihen kyllä koske. Ehkä mä sitten seuraavasta palkasta ostan jotain vähän naisellisempaa….:) Veikkaan kyllä että remppahankintoihin sekin menee, mutta haaveilla voi aina! Tai ostaa jotain pientä, kuten astioita, heh!

Kutsumaton vieras kävi meillä viime yönä. Ei tosin mikään pihalle pissivä teini tällä kertaa, vaan kissa! Heräsin yöllä mouruntaan ja säikähdin, koska meidän kissat ei yleensä noin mourua (tunnistan omien kissojen äänen) katsoin pihalle niin sielä oli kaksi Eppua! Osku makoili rauhallisesti tuolilla ja Eput ihan vierekkäin maassa, tämä vieras mourusi Epulle ja Eppu ei ollut kauheasti moksiskaan saman värisestä kaveristaan.

Kun yritin huutaa omat kissat sisälle niin tämä vieras nappisilmä yritti sisään, omat ei. Vieraalla ei ollut kaulapantaa joten mitään en voinut tehdä, ja sinne jäivät kaikki kolme möllöttämään.
Ihmettelen vaan mistä kaukaa oli vieras tullut kun ei tässä juuri muita asuntoja ole, kerrostaloja kyllä tuossa keskustassa ja radan toisella puolella. Toivottavasti pikkuinen pääsi kuitenkin ehjänä kotiin.

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Lievestuore As.

    Meilläkin on oma asema-katti, se asustelee aseman alla ja paistattelee päivää kivijalan vieressä 🙂 Sorruin viemään sille ruokaakin, kun se tuli jäädäkseen ja vaikuttaa villiltä.

  2. hennaasemalta

    Lievestuoreen asema: Haha! Juu meillä tuo kissa on käynyt nyt muutaman kerran, tässä just mietin että pitäiskö siitä ilmoittaa johonkin vai ei…katsotaan nyt tuleeko uudelleen. Voisin kyllä ottaa sen omaksenikin.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *