Kulhoja

Muutamassa blogissa mainostettiin Ikeaan tulevan uusi kausi-sarja. Mähän ihastuin sarjaan hirveästi, mutta pian tuli myös viestiä että kyseiset tuotteet on jo melkeinpä loppunut vaikka niiden piti helmikuussa vasta tulla. Ikean sivuilta en edes löytänyt niitä.
No, tänään käytiin äidin kanssa pikareissulla Ikeassa, kävin hakemassa pari kehystä julisteille ja samalla kurkattiin onko tuota Bråkig-sarjaa enää. Pahvisia säilytyslaatikoita ja kahvikuppeja, joita eniten toivottiin, ei tietty ollut enää. Tai ei ainakaan löydetty.
Mä löysin kuitenkin noita kulhoja. Ihan supersöpöjä. Otin muutaman lapsille ja eläimille.

Tuo muutaman euron tarjotinkin oli ihan kiva, just sopiva iltateelle ja leivälle. Minä kun raahaan aina iltapalan sänkyyn. Ikeassa oli myös sarjaan kuuluvia isoja pyöreitä tarjottimia ja jotain tekstiilejä joita en sen enempää tutkinut.
Harmittaa ne laatikot pirusti, tarvitsen mun tulevaan huoneeseen vastaavia paljon, kaikelle askartelu-ja ompelukrääsälle. No, ehkä löydän vastaavia joskus muualta tai päällystän itse esim kenkälaatikoita.

Tämä viikko on alkanut tosi hitaasti. No, välillä näinkin, yleensä viikot kiitää. Innolla odotan ensi viikkoa, jolloin mulla on synttärit ja siskolla vanhojen tanssit. Eli vähän juhlaa arjen keskelle!

-Henna-

Kommentit (9)
  1. Voi harmi jos ne on jo loppunut, mäkin olisin halunnut :/

  2. Ihania! Nää kausijutut on aina sellaisia et täällä Keski-Suomessa asuvana saa vain muiden kuvista katsella, höh :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *