Blogit
Koti asemalla

Kulhoja

Muutamassa blogissa mainostettiin Ikeaan tulevan uusi kausi-sarja. Mähän ihastuin sarjaan hirveästi, mutta pian tuli myös viestiä että kyseiset tuotteet on jo melkeinpä loppunut vaikka niiden piti helmikuussa vasta tulla. Ikean sivuilta en edes löytänyt niitä.
No, tänään käytiin äidin kanssa pikareissulla Ikeassa, kävin hakemassa pari kehystä julisteille ja samalla kurkattiin onko tuota Bråkig-sarjaa enää. Pahvisia säilytyslaatikoita ja kahvikuppeja, joita eniten toivottiin, ei tietty ollut enää. Tai ei ainakaan löydetty.
Mä löysin kuitenkin noita kulhoja. Ihan supersöpöjä. Otin muutaman lapsille ja eläimille.

Tuo muutaman euron tarjotinkin oli ihan kiva, just sopiva iltateelle ja leivälle. Minä kun raahaan aina iltapalan sänkyyn. Ikeassa oli myös sarjaan kuuluvia isoja pyöreitä tarjottimia ja jotain tekstiilejä joita en sen enempää tutkinut.
Harmittaa ne laatikot pirusti, tarvitsen mun tulevaan huoneeseen vastaavia paljon, kaikelle askartelu-ja ompelukrääsälle. No, ehkä löydän vastaavia joskus muualta tai päällystän itse esim kenkälaatikoita.

Tämä viikko on alkanut tosi hitaasti. No, välillä näinkin, yleensä viikot kiitää. Innolla odotan ensi viikkoa, jolloin mulla on synttärit ja siskolla vanhojen tanssit. Eli vähän juhlaa arjen keskelle!

-Henna-

Kommentit (9)

 1. Pia – Jotain tekemistä

  Mä ajelin tänään reilun tunnin matkan päähän lähimpään Ikeaan laatikon kuvat silmissä kiiluen.
  Voihan video sentään. :/
  Pari tyynynpäällistä kotiutui kuitenkin sarjasta, sekä sellainen pahvinen vetolaatikosto tai mikälie onkaan. 🙂 No joo ja kasa muuta kamaa tietty myös. 😀

 2. Cia

  Mä tulin just vantaan ikeasta ja siellä ainakin oli vielä kaikkia jäljellä 🙂

  • hennaasemalta

   No hemmetti, sielä mekin oltiin! Kuppeja ei nähty missään ja laatikoita oli yks yhdel asiakkaalla kassalla, ottanu jostain perältä ni aateltiin et varmaan sit jotkut jämät, ei kivanväriset, jäljellä kun ei me niitä nähty. Luulis et tuollainen sarja olis hyvin esillä!
   Nyt harmittaa….

 3. Merja

  Kivoja kyllä nuo kupit, minäkin olen niitä kuvissa ihastellut! 🙂
  Hei ja ihana juttu teiltä Maalla- lehdessä! Eilen muistin kauppareissulla ja illalla selailin kuvia yhä uudelleen! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *