Kuistikatsaus

Huomaattekos missä Eppu köllii? No uudella kuistin kaiteella tietenkin!:)
Alkuhankaluuksien jälkeen meidän kuistit ovatkin alkaneet edetä vauhdikkaasti. Ensimmäisessä kuistissa on nyt ns runko valmis, eilen aloittelimme osittain maalausta ja loppuun onkin vielä koristeosien hankkiminen ja laitto.
Toinen kuisti onkin purettu siltä osin mitä tarvitaan ja runko etenee vauhdilla.

Vähän näyttää tylsältä vielä ilman koristeita ja maaleja mutta eiköhän tästä ihan hyvä tule. Vaikka täytyy myöntää että vähän vierastan tuota kun kaikki on niin ”uutta ja sileää”…Onneksi edes jotain vanhaa jäi, kuten tuo yksi rappu. Jonkun mielestä tämä saattaa kuulostaa oudolle, mutta ostimme vanhan talon juuri siksi että emme tykkää liian uudesta, sileästä ja kiiltävästä. Pitää olla vähän kolhua ja ajanpatinaa. (Mutta ei todellakaan niin paljon kuin tässä kuistissa oli meidän muuttaessa taloon!!:D )

Tämä tästä kuitenkin paranee kunhan maalaamme lattiankin tummaksi ja tuo vanha rappu sopii sitten enempi koko settiin. Mielenkiintoista tuleekin olemaan se, että miten pidämme vastamaalatusta lattiasta ja rappusista kenkien, ja varsinkin tassujen jäljet pois… Hiukan saa miettiä että miten maalaus niiltä osin toteutetaan.

Taas tuntuu että sata asiaa painaa päälle. Autotkin reistailee taas ihan täysillä. Uudet ulko-ovet voi pian hakea, mutta ongelmia tuo ylikuumeneva pakettiauto, ja se että mihin laitamme lapset siksi aikaa. Viisi henkilöä kun ei oikein mahdu pakettiautoon…

Olohuoneen lattia on melkein hiottu, pian pääsen sen maalaamaan ja sitten voimmekin pistää sisärempat hetkeksi jäihin ja keskittyä vihdoin vain ulkohommiin. Kunhan vaan sää suosisi. Miehelläkin vielä loma edessä.:)

-Henna-

Ps. Olen kyllä onnellinen kun tuon kuistin iso lattianreikä on poissa, ja siinä on oikeat rappuset, ei pelkät väliaikaislevyt! ja kaikki ne miljoonat tagit on poissa! I-HA-NAA.:)

Kommentit (6)
  1. Meidän pitäisi myös uusia kuistista osa. Yksi pystyhirsi, joka kannattalee kattoa, on pahasti lahonnut alaosastaan. Minun on tosi vaikeaa hyväksyä ajatusta, että se joudutaan korvaamaan uudella.

  2. Eppu on ihana linssilude! Olen pannut merkille että se esiintyy melkein jokaisessa postauksessa.

    Kuistikin on hieno, voin vain kuvitella miten upealta näyttää maalauksen jälkeen!

    -terv. kipsu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *