Kuin kahvipannusta kaataisi

Kaupallinen yhteistyö: Puutarhurin maja

Vaikka on vielä vähän viileää, on aurinko kivasti hellinyt meitä pari päivää, ainakin täällä Vantaalla. Kovasti on mieli kääntynyt puutarhatöihin. Uskon myös että moni teistä lukijoistakin odottaa jo kovasti pääsyä puutarhan kimppuun. Toki pihalla pystyy jo nyt tekemään paljon kaikkea, mutta ne kivoimmat kuopsuttelut ja kukkien ihailutkin on ihan pian edessä!

Olen kyllä ollut niin tyytyväinen siihen että meillä on kasvihuone jossa istuskella juomassa kevään ekoja kahveja. Sielä on kiva haaveilla tulevista kasveista, ja kesän lämmöstä, vaikka kasvihuone onkin vielä aika tyhjä. Ensimmäiset narsissit ja helmililjat sinne kuitenkin jo hankin mieltä piristämään. Jotenkin tuolla istuskellessa mieli on tosi Zen. Sellainen oma rauhoittumistila. Varsinkin kesällä se on ihanaa kun on kaiken vihreyden keskellä.

Kastelukannu kuin kahvipannu

Tuossa muutama viikko sitten bongasin myös Puutarhurin maja-verkkokaupasta mielettömän hauskan kastelukannun. Puutarhurin maja on yksi omista lemppari verkkokaupoistani. Vaikka sieltä saa jotain samoja tuotteita kuin omasta puodistani, sieltä saa myös paljon muuta. Puutarhurin majan puoti on kuitenkin enemmän keskittynyt juuri puutarhatarvikkeisiin, vaikka löytyy sieltä myös mm. sisustustuotteita ja kalkkimaaleja.

Nyt keväällä Puutarhurin majaan saapui hienot Xalan Lungo ja Butler-kastelukannut. Ihastuin heti tuohon vanhanvihreään Lungoon, jonka muotokieli on suoraan kuin kahvipannusta. Siis niin ihana! Pakkohan se oli tänne vanhaan pihaan tällainen saada! Lungoa löytyy kahdessa koossa, omani on 12 litrainen ja juurikin kivan iso näin isoon puutarhaan. Lisäksi tästä löytyy pienempi 8 litran kannu. Värivaihtoehtoina on tämä vanha vihreä, valkoinen, sekä upea musta. Mustaa ei muuten ole vielä varastossa, mutta sen voi jo tilata, ja sitä saapuukin Puutarhurin Majan varastoon hyvissä ajoin huhtikuun alussa. Tuo kannun vihreä sävy on muuten luonnossa vielä parempi, näissä kuvissa se ihanainen aurinko vähän vaalensi sävyä.

Kastelukannu on kovaa, joustavaa muovia, joka on kevyt kantaa ja kestävä. Siinä on kaksi kahvaa joista on helppo kaataa. Tässä on kerrankin muovikannu, joka on oikeasti katseenkestävä, ja jonka voi huoletta jättää minne vaan koristeeksi. Oma kastelukannuni on blogiyhteistyöllä saatu. Samalla tuli kyllä tilattua paljon muutakin. Äitini tilasi samaan pakettiin oman kannun, ja tilasimme myös teekupinmallisia lintulautoja, puutarha-aiheisia kylttejä, kuten tuo kuvan ”i´m in the garden”-kyltti.

Tämän vallitsevan tilanteen vuoksi myös Puutarhurin majan myymälä Tampereella on nyt väliaikaisesti suljettu. Verkkokauppa toimii silti normaalisti. Puutarhurin Majaa voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa. Käy kurkkaamassa Puutarhurin Majan ihanan raikkaat nettisivut täältä.

Kivaa viikonjatkoa!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *