Kouluttautumista ja kylpyhetkiä

Pakko ensin kertoa. Jos luit viime postauksen, kerroin miten iloinen olin kun sain kerrankin vapaapäivänä kuvattua paljon myymäläni tuotteita ja kotia. Että onpa kiva kun on nyt paljon kuvia varastossa. No arvatkaapa mitä kävi…. Sain pari kuvaa muokattua ja siirrettyä koneelle, mutta seuraavana päivänä muistikortti vaan yhtäkkiä hajosi…. KAIKKI  se monen tunnin työ valui hukkaan sitten siinä. Joten, muistutan, olkaa viisaampia. Kuvista heti kopiot jonnekin! Mulla meinasi mennä koko lauantai pilalle kun harmitti niin paljon. Ei vaan auttanut muuta kuin unohtaa harmitus. Otin muutaman kuvan uudelleen töiden jälkeen ja muun päätin pitää sitten vaan oppituntina. Näitä sattuu, ja sille ei enää mitään voi.

Kouluttautumista

Olen vaan tosi iloinen siitä, että olen taas innostunut kuvaamaan, laittamaan vähän kotia ja kirjoittamaan tänne blogiin. Vaikka välillä kyllästyy, niin kyllä nämä vaan on juttuja joista tykkään. Iso syy innostukseen on se, että käyn juuri muutaman viikon instagram-koulutusta läpi. Vaikka instan säännöt ei ole yhtään yksi yhteen esimerkiksi bogin kanssa, oon saanut silti uutta puhtia ja intoa tähänkin. SIKSI kannustan kaikkia, kouluttaudu säännöllisesti. Joku yhden kauden kurssi, tai muutaman viikon/päivän kurssi aiheesta joka sinua kiinnostaa, niin saa kyllä tosi paljon inspiraatiota moneen tekemiseensä. Se on niin kivaa! Plus että aina tutustuu ihan vahingossa uusiin tyyppeihin. Vielä kun kurssilla saa kannustusta, ja kuulla että on menossa oikeaan suuntaan, tulee sellainen “hei jes mä osaan sittenkin”-fiilis ja kyllähän se inspiroi jatkamaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta ja kehittää itseään.

Makuuhuoneen sisustus

Tänään kuvailin vähän makuuhuoneessa. Välillä tuntuu että voisin räjäyttää koko makkarin ja vaihtaa tapetit ym, mutta on tuo kiva kyllä noinkin, omalla tavallaan. Joten aion katsella edelleen näitä tapetteja. Tuo peilipöytä on yksi mun lempparijuttuja edelleen, vuosienkin jälkeen. Pöytä löytyi aikoinaan meidän varastosta ruskeana. Maalasin sen silloin, ja vaihdoin nupit. Peili on ostettu erikseen uutena. Tuoli on Eamesin DSW klassikko. Sekin on sellainen iätön kaluste, jotka oli todella isosti muotia muutama vuosi sitten, mutta joka on edelleen kiva. Meillähän oli myös se Eamesin RAR kiikkutuoli, mutta sen myin joskus vuosi sitten pois. Siinä ei oikein tullut istuttua, joten se vaan “pyöri jaloissa” (plus että mulla oli rahapula.) Mitä sitä turhaan sitten pölyttyy nurkissa, olkoonkin kuinka kallis klassikko. Ihan hyvän hinnan siitä sai vielä myydessäkin.

Nyt ei ole tullut ostettua mitään klassikkohuonekaluja, mutta haaveilen kyllä niistä TON tuoleista, tiedättekö sellainen “ranskalainen kahvilatuoli”, sekin monessa blogissa näkynyt tuoli. Ehkä vielä joskus. Tai aika varmasti vielä joskus sellaisen ostankin, luulen nimittäin että siihen en kyllästyisi ikinä, niin monta vuotta siitäkin olen haaveillut.

Kylpyhetkiä

Viime postauksessa taisinkin jo mainita, että yksi iso haave hankittiin just myös. (Eli ei vielä piiiiitkään aikaan TON-tuoleja….) Nimittäin kylpytynnyri eli palju. Olin kesän helteillä googlettanut paljuja monesti, mutta kesällä niissä oli niin pitkä toimitusaika, että päätettiin odottaa syksyn alennusmyyntejä. Sellainen tuli, napattiin tarjous ja palju toimitettiinkin päivässä. Viikko meni jotta saatiin paljua varten soraakin pihaan ja palju asennettua. Paljun ympäristö on vielä aivan järkky, meidän takapiha kun on toiminut remppavuosina aikamoisena kaatopaikkana. Joten ei ole tulossa kuvia sieltä vielä. Paljua on nyt kuitenkin testailtu pari päivää, ja ollaan koettu sekä vähän liian viileä kylpyvesi että aivan polttavan kuuma kylpyvesi. Että jospa sitten seuraava olisi parempi. Aivan ihanaa se on silti. Ymmärrän nyt, miksi nykyään joka toisen pihalla on palju tai poreamme. Meillähän kun ei ole täällä saunaa (vielä) niin on aivan ihanaa päästä lämmittelemään lämpimään veteen. Meillä on myös viikon päästä rapujuhlat, niin voin jo arvata missä porukka viettää ison osan illasta.

Meillä on tuo piha aina ollut syksystä kevääseen todella vähällä käytöllä, mikä on harmi. Uskon kuitenkin että uuden avotulipaikan, paljun ja tulevan saunan myötä tilanne tulee korjaantumaan. Vaikka Suomen kesä on lyhyt, on ihanaa kun ulkoilua voi jatkaa näin läpi vuoden. Olihan se aika huvittavaa, mutta lopulta ihanaa, eilen illalla pienessä vesisateessa, aivan säkkipimeässä, keskellä Korson keskustaa istua paljussa tunnelmoimassa. Lyhdyt ja pullolliset kombuchaa mukana. Varsinkin näinä aikoina kun ei pääse reissuunkaan, niin täytyy tuoda se rentoutuminen ja elämykset kotiin.

Ensiviikko onkin sitten työntäyteinen viikko, meillä on kahvila-myymälässä 2-vuotissynttärit sekä poikkeuksellisesti myös sunnuntai ollaan töissä kun Korsossa on markkinat. Sinne väliin sitten onneksi ne rapujuhlat myös.

Nyt kuitenkin ruoanlaittoon.

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

-Henna-

sisustus makuuhuone varikas-sisustus maalaisromanttinen-sisustus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *