Blogit
Koti asemalla

Koululaisen huone

Tänään se alkoi meilläkin, koululaisen elämä. Saatoin yllättävän reippaan Mikin aamulla kouluun, ja nyt yritän osata taas olla päivät ilman poikaa. Nestorikin nukkuu just päiväunia, mä kirjoitan pihalla ja ihmettelen hiljaisuutta. Junien suhina ja autojen kohina kyllä kuuluu, ja heinäsirkat. Ei kuitenkaan Mikin pälpätystä, outoa.
Poika on tosiaan reippaasti odottanut koulun alkua, ei mitään kitinää aiheesta. Saa nähdä mitkä tunnelmat on kohta kun lähden poikaa hakemaan…

Vaikka eilen paistoi aurinko, mulla oli ihan hirveä siivousvimma ja pakko olla monta tuntia sisällä. Mietin että se oli varmaan jonkunlainen siirtymäriitti arkeen ja koulun alkuun. Täytyi putsata kesäloma pihalle, tuoda puhtaat matot sisään ja varsinkin siivota koululaisen huone.
Laitoin tännekin taas kuvia huoneesta, vaikkei sielä mikään olekaan muuttunut. Ei ole vielä tarvetta muuttaakaan, se on oikein hyvä noin koululaisellekin.

 Pojan vaatekaappikin siivottiin perusteellisesti. Poika on yhtäkkiä venähtänyt ihan hirveästi, ja suurinosa vaatteista jäi samaan aikaan pieneksi. Ensihätään käytiin toissapäivänä tyhjentämässä H&M, jotta sai perus t-paitaa ja collegehousua kaappiin. Sekin ehkä jonkinlainen siirtymäriitti, niin kuin varmaan monilla. Uudet vaatteet ja reppu koulun alkuun.

Loppuun vielä yksi kuva Nestoristakin. Poika kävi ihmettelemässä että mitäs ne äiti ja veli täällä touhuaa!

Näin jännät ajat meillä täällä, ja nyt täytyy lähteäkin sitä koululaista vastaan!

Kovasti tsemppiä muillekin koulun, eskarin tai kerhonsa aloittaneille!

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Johanna

    Näyttää todella kivalta 🙂

  2. Sari

    Ihanan värikästä!
    P.S. Minulla on sinulle haaste blogissani. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *