Korut kauniisti esille

Mulle on kertynyt melko paljon koruja viime aikoina. Mä tykkään tosi paljon käyttää koruja, ja nyt kun itse vielä myyn niitä, niin kummasti osa koruista päätyy myös omaan hyllyyn. Koska niitä koruja on kertynyt, niitä on tullut säilytettyä vähän missä sattuu eikä kaikkia sitten edes muista käyttää.

Satuin löytämään täydellisen paikan koruille Greatroomin loppuunmyynnistä puoleen hintaan (tarjouksen saa koodilla ”tyhjennys”). Mulla on muutenkin pari messinki-lasirasiaa koruilla, ja nyt tuo seinähylly kruunasi kaiken. Siihen sai korut tosi kivasti esille ja näkyviin eikä kuitenkaan kissatkaan niitä (ehkä) tuosta tiputtele. Ainoa miinus on tuosta pölyjen pyyhkiminen…

Koruja on nyt helpompi valita asuun sopivaksi, kun ne ei ole sekaisin rasian pohjalla, vaan ne lempparit on kunnolla esillä.

Kuten näkyy, mulla on koruissa melko boheemi tyyli. Korvakorut ja sormukset on lemppareita, kaulakoruja en kovinkaan paljoa käytä. Korvakorutkin saa olla näyttäviä. Sormuksia mulla ei ole montaa, koska mulla on tosi kapeat sormet ja sopivia on vaikea löytää. Pääosin koruni ovat edullista rihkamaa, mutta korvakoruissa pyrin ostamaan allergiavapaita koruja. Lisäksi olen nykyään enemmän ja enemmän kiinnostunut kotimaisista käsityökoruista. Uusin lempparini on omassakin puodissani myynnissä oleva Milanka Jewelry. Mikä on just kotimaista käsityötä, ja boheemia. Välillä sorrun ostamaan halpoja koruja jostain vaatekaupasta, ja sitten harmittaa kun korvanlehdet kutisee nikkeliallergiasta… Hutiostoksiakin tulee joskus harvoin tehtyä, mutta toisaalta mulla on monia vanhojakin koruja. Pari perintösormusta ja yksi sormus jonka sain mun mieheltä kun alettiin seurustelemaan 12 vuotta sitten. Mä olin ihaillut sitä sormusta jossain ikkunassa kun asuttiin vielä Espanjassa. Kun mä lähdin ekana Suomeen, niin hän lähetti mulle sen yllätyksenä. <3

Pikkulapsiaikana ja kotiäitinä ei tullut hirveästi koruja käytettyä, mutta nyt töissä on kiva kun saa vähän panostaa asusteisiinkin. Sitten kun illalla menen kotiin, otan ensimmäisenä korut pois ja laitan paikalleen makuuhuoneessa.

Nyt olen vähän alkanut miettimään jos laittaisin makuuhuoneeseen myös lempparivaatteet rekkiin esille. Nekin löytyisi helpommin kuin meidän ahtaista vanhoista kaapeista. Täytyy pohtia. Rekkikin löytyisi jo valmiina.

Kivaa uutta viikkoa! Se on muuten meillä päiväkodin ja koulun aloitusviikko. (Jess!!!!)

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *