Kohti viikonloppua

Ihanaa kun on perjantai! Vielä kivempaa kun ei ole hirveästi mitään menojakaan tiedossa. Tiedossa olisi Mikin huoneen remppaa, taidetaan vähän tapettiakin testata seinään (jee!!) ja pihan laittoa syksyä varten.

Meidän Unto Hermanni-koira täyttää tänään 1 vuotta. Herrasta ei ole tällä kertaa kuvaa, paitsi Instagramin puolella. Meillä kävi vähän vieraita onnittelemassa haukkua, ja Unto sai lahjaksi vinkuvan possun. Koira hullaantui lelustaan ihan täysin, haukahteli ja riehui possun kanssa pitkään!
Hassua että meidän vauva on jo noin iso, vaikka kyllähän se on hirveästi kasvanut ja oppinut. Vieläkin on opeteltava tiettyjä juttuja, mutta ihana koira on, ja vielä ihanampi kun vähän tuosta vielä aikuistuu. Vahtikoirana mitä parhain, ja sellaistahan meillä ihan oikeasti tarvitaan!

Mä olen ihan syksyfiiliksissä, kynttilät palaa ja jotenkin myös tykkään tuosta kirpsakasta syysilmasta. Uuneja on täytynyt jo vähän herätellä, näin se kodin lämmitys niillä alkaa. Myös patterit humahtivat eilen päälle, mikä ei ole kivaa, koska kohta lämpölaskut nousee taas taivaisiin vaikka pidämmekin patterit suht minimissä…

Joululahjojen kutomista olen myös aloitellut, tarkkaa täytyy aina miettiä että kuka tulee kylään ja mitä pitää piilottaa. 😀 Aion tehdä tärkeimmät lahjat nyt ajoissa ettei tarvitse sitten stressata joulun alla niiden kanssa. Ensi viikolla onkin taas lokakuu ja sen myötä käsityökerho, nyt mulla onkin monta juttua jota voin sielä tehdä.
Pitemmittä puheitta, kutimet käteen ja hommiin!

Rauhallista viikonloppua kaikille!

-Henna-

Kommentit (6)
  1. Onnea suloiselle 1-vuotiaalle ja mukavaa viikonloppua! 🙂

  2. Irmastiina Ruusukummusta
    27.9.2013, 14:14

    Onnea Unto Hermannille♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *