Blogit
Koti asemalla

Kissat löysivät makuuhuoneeseen

Tässä vielä pari kuvaa makuuhuoneesta päiväsaikaan kuvattuna.
Kissatkin löysivät tiensä makkarin sängylle, veikkaan että ne on iloisia että saavat jatkossa nukkua täällä rauhassa eikä olohuoneessa metelin ja hässäkän keskellä.

Eilen teimme ahkerasti remppahommia ihan koko päivän, joten tänään ei jaksanut sitten yhtään. Meillä kävi muutenkin vieraita onnittelemassa, mulle tuli 29 vuotta tänään täyteen. Vuoden päästä onkin sitten isot bileet tiedossa! Tai sitten karkaan ulkomaille juhlimaan…
Vähän täytyi kuitenkin jotain tänäänkin tehdä, joten vähän sisustelin lisää, maalasin listoja ja muuta pientä. Tuijotettiin myös onnettomana Mikin huonetta. Se pitäisi aloittaa seuraavaksi, mutta kun huone on niin järkyttävän täynnä tavaraa, niin ei yhtään huvita aloittaa.. Pikkumies itse on tietty ihan täpinöissään kun tietää mikä huone on seuraavaksi. Tosin onneksi poika ei odota että heti huomenna on valmista. Oli kuulemma tänään selittänyt että hänen huone on valmis sitten kun hän on iso poika, 7-vuotias!:D  Liekö syy tarinaan se, että iskä ja äiti on niin hitaita, vai se, että oma huone myös vähän jänskättää, varsinkin sielä yksin nukkuminen… Että vaikka sitä odotetaan innolla, samaan aikaan ei kuitenkaan ole niin kiire.

Huomenna kuvia autioituneesta olohuoneesta.

-Henna-

Kommentit (16)

 1. Sari

  Onnea synttärisankarille! 🙂 Ihania juttuja teidän makkarissa: tuo kuviollinen peitto, valaisin, tapetti, nuo vanhat komerot ja niiden väri.. Köllähtäisin tuohon kissan viereen enemmän kuin mieluusti! (Tosin oon vissiin vähän allerginen, mutta ei nyt anneta sen häiritä näitä mielikuvia! ;D)

  • hennaasemalta

   Kiitos!:) Haha, joo tykkään kyllä. Tosin nuo rempparomppeet tuossa jalkopäässä vielä pilaa huoneen lopullista tunnelmaa, pitäisi saada äkkiä valmista ja loput tavarat paikalleen niin tunnelma olisi kohdillaan.:)

 2. Anonyymi

  Onnea!
  Taas kuvauksellinen Eppu kameran tarkentamana, mutta missä on Osku?
  Timo

  • hennaasemalta

   Mun mummi kyseli tänään samaa ja mä kyllä nyt sanon että vika ei ole kuvaajassa!:D Osku on seikkailija eikä hienohelma linssilude niin kuin Eppu.;)

 3. Wanhan Wallankumous

  Meiläkin on vain aina kaksi kissoista kameran edessä, keskimmäinen (Sylvi Sillkiapina) katoaa aina jonnekin kun kamera otetaan esiin… Upeaa muuten, että olette säilyttäneet nuo vanhat kauniit komerot 🙂

 4. Petriina

  Ihania sävyjä tässä huoneessa !

  Ja onnittelut täältäkin :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *