Blogit
Koti asemalla

Kissanpäiviä koko perheellä

Meidän Epun lempipaikka. Samin työtuolilla, isännän hikisukkien vieressä.:D
No, yleensä tuossa ei nuo sukat ole mutta kissa kyllä nukkuu tuossa päivittäin. Olisi mielenkiintoista tietää että miksi juuri tuo, luulisi että mukavampia ja pehmeämpiäkin paikkoja olisi.

Saa nähdä mitä kissat tykkää kun ensilumi laskee maahan. Nämä kaverit ei ehkä ole lunta ikinä nähneetkään. Muistaakseni lumi oli jo sulanut kun tyypit tuli meille…? Joka tapauksessa pojat ovat nyt selkeästi enempi sisällä kuin kesällä, mutta eipä ihme.

Meillä ei ole tapahtunut mitään mielenkiintoista. Ollaan laiskoteltu vaan, kuten kissat. Lauantaina toivottavasti saadaan se yksi huone loppuun asti tapetoitua. (Kaksi seinää jäljellä) Sunnuntaina mies menee mökille hommiin, kun täällä kotona ei ole yhtään tarpeeksi hommia…;D No, mies ei ehtinyt sinne koko kesänä, joten kiva jos pääsee nyt saunomaan ym myös.

Ensi viikon lauantaina toivottavasti pienet talkoot, yritän tässä ainakin niitä koota. Pitäisi aita vahvistaa että pysyy talven pystyssä ja tuo varaston kamala takaseinä maalata. Olisi niin helpotus kun saisi ne ennen talvea tehtyä, ja talkoona ne olisi nopeasti tehty.

Huomenna perjantai, jee!:)

-Henna-

Kommentit (3)

 1. Anonyymi

  Oliskohan epun nukkumapaikka luontaista. Tuolilla oleva istuintyyny on epun vatsakarvojen väristä ja tuoli yhtä tumma kuin epun tummempi karvoitus. Samoin kun on hieman lattiaa ylempänä näkee paremmin ja kuitenkin tuosta on useapi suunta mihin poistua jos jokin uhkaa. Samoin tuoli heilahtaa jos osku hyppää siihen ja siten havaitsee uhkaavan vaaran.
  Timo

 2. Anonyymi

  Mikäköhän meilläkin kisuilla on ,kun välillä nukutaan mitä epämukavimmassa paikoissa , vaikka koti on täynnä kissa petejä ja telineitä (3x180cm telinettä ja 1 pieni) Meillä pienimmän kisun lempinukkuma paikka on toimistotuoli…joka on kanssa aika usein täynnä isännän vaatteita :S vanhin kisumme haluaa ulos ja tottakai mami lähtee lenkittämään 🙂
  Teidän kisuille silityksiä 🙂 T: Niina ja 4kisua

 3. hennaasemalta

  Timo: Totta muuten! Sehän on ihan maastoutunut tohon tuoliin!:D Sami meinaa aina istahtaa päälle kun ei toista heti huomaakaan. Ja tosta on kyllä hyvä tarkkailla kun mekin ollaan iltaisin usein tässä olohuoneessa jossa tuo tuoli on.

  Niina: Juu tuo just on toimistotuoli kans.:D Miehen työpöydän tuoli tässä olohuoneessa. Usein kissat nukkuu myös meidän tai lasten sängyillä päivisin. Tai sohvalla ihan meidän kyljessä. Ne on ne lempparit.:) Keväällä kun katit tuli, niiden yksi lemppari oli tuolla korkealla keittiön kaapistojen päällä mutta sielä eivät ole enää olleet. Liekö syynä että luottavat meihin jo enemmän eikä tarvii tarkkailla meitä niin kaukaa. Tulevat mieluummin kainaloon paijattavaksi ja siinä jatkuu unet.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *