Blogit
Koti asemalla

Kissaihmisille kysymys!!

Apua, mitä mä teen, meidän kissat tappelee!

Ne ei ole samasta poikueesta, mutta ovat asuneet alusta asti yhdessä. Ovat molemmat syntyneet -09. Alkuun ei ollut ongelmaa eikä mun ymmärtääkseni ole ollut edellisessä kodissakaan. Nyt leikkaamaton Eppu uhoaa leikatulle Oskulle. Osku pitää jotain ihme murinaa ja sähisee Epulle. Välillä niiden keskuudessa on kuulunut kunnon murahdus ja Eppu on selkeästi lämässyt/purassut Oskua koska siitä on lähtenyt kasa karvaa. Sitten ne juoksee täällä kilpaa. Jos paijaan Oskua, Eppu tönii Oskun pois ja tulee tilalle. Tänään Eppu myös töni Oskua ruokakipolla.
Mitä teen?? En halua tietenkään että ketään sattuu. Onko syynä se että Eppu on leikkaamaton (koska sen kanssa ei ole ennen ollut ongelmia, siksi leikkaamaton) ja nyt vieraassa paikassa jotenkin reagoi tilanteeseen näin?
Eli vain leikkaus auttaa? Vai auttaisiko alkuun se joku suihke mitä joku täällä ehdotti kissojen rauhoittamiseen?

Kissat ovat muutoin kotiutuneet, varsinkin Osku joka kaipaa silitystä koko ajan, tulee syliin ym. Eppu on vielä vähän ujo.
Inhottavaa tällainen tilanne, eihän noita uskalla jättää tänne kohta yksin….:( Mulla ei ole ennen ollut kahta kissaa samaan aikaan niin muutenkin vähän totuttelua siinä että mikä on normaalia leikkipainia, mikä ei…

Joten vinkkejä kaivataan! Soitan huomenna eläinlääkäriin, tänään meni soittoaika ohi.

-Henna-

Ps. Se siitä etten muka kirjoita kissoista enää…

Kommentit (17)

  1. Eveliina

    Meillä auttoi, kun kissoille rakensi omia soppeja, pakopaikkoja. Isäntä toi ulkoa pari koivua, mä kiersin niiden ympärille hieman köyttä, pientä viritystä, hyllyjä katonrajaan, kummallekin katille tietenkin oma. Ne kaipasi välillä vähän yksinäisyyttä ja rauhaa ja suojaa. Koivua pitkin hyllyille ylös ja oli muuten veikeen näkönen. 🙂 Kissojen on hyvä päästä vähän leijailemaan yläilmoihin.

  2. hennaasemalta

    Aika hauska idea! Mutta meillä on täällä jo itsessään aika hyvin piiloja ym. Varsinkin Oskun yksi lempipaikoista on olla keittiön kaapistojen päällä, mikä on siis ihan katon rajassa. Sieltä se tiirailee maailmaa.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *