Kiirettä pitää

Pienen tauon jälkeen palaan tylsänä valmiskuvien kanssa ja kerron vain pikaisesti kuulumiset.

Meillä on ollut töiden takia todella kiireinen viikko, enkä ole kyllä ehtinyt juuri mitään muuta tehdäkään. Remonttikin seisoo taas, just kun päästiin vauhtiin. Sähköhommat onneksi sentään vähän eteni. Ensi viikolla pitää taas yrittää jatkaa remppaa, tosin jatkossa pystytään varmaan tekemään hommia vain vuorotellen, mikä hidastaa tietty paljon kanssa. Turha siis unelmoida muutosta ennen Mikin synttäreitä, olisin kovin onnellinen jos muutettaisiin kuitenkin ennen kesää. Kesällä kun keskitymme ulkomaalaukseen niin sisähommat jää.

Välillä vähän harmittaa tämä kun koko arki mullistuu hetkessä, mutta toisaalta sitä alkaa pikku hiljaa oppimaan että tätä tämä nyt on. Meidän elämä ei todellakaan ehdi olemaan tylsää koska kuviot heittää härän pyllyä hetkessä. Ihan se perusarkikin muuttuu eikä vain remontti hidastu. Yleensä Mikin kanssa eläessä kolmistaan, elämä on aika rauhallista, ja päivärytmi ei ole niin justiinsa. Jos aamulla tekee mieli nukkua pitkään, saa nukkua. Kelloa ei juuri tuijoteta.
Kun mulla on töitä, eletään kellon kanssa ja päivärytmi on paljon tarkempi. Aamulla on myös pakko nousta aikaisin. Toisaalta kyllä tykkään siitä, koska päivät tuntuu sitten pidemmiltä, ehtii paljon enempi tekemään, tulee ulkoiltua enemmän, Miki saa seuraa ja jotenkin sellainen arjen pieni ravistelu tekee hyvää vaikka alkuun se onkin aina yhtä kaaosta.

Mä haaveilen jo kesästä, haluaisin vihdoin ostaa pyörän joka pitänyt ostaa jo varmaan viimeiset viisi kesää. Tuollainen kuvan mukainen perinteinen naistenpyörä vaikka vaalean turkoosina olisi ihana. Korin kera, tottakai! Tai sitten ”Joposta” tykkäisin.
Toisaalta olen kyllä nauttinut talvesta pikkupakkasella, kun on valoisaa, aurinko paistaa eikä ole liian kylmä. Tänään sää ei ole yhtään miellyttävä, varsinkin kun kohta on pakko lähteä tuonne myräkkään autoilemaan, mutta hei, me ollaan jo helmikuussa yli puolenvälin!

Meinaan nauttia silti vielä lopputalvesta, kunhan se sää olisi sellainen mukava.:) Luistelua, pulkkamäkeä jne.:)

Toivottavasti ensi kerralla voin palata kera remppajuttujen, polttelee jo päästä jatkamaan!

-Henna-

Kommentit (1)
  1. Minä viherrän täällä tuo hulina viikon takia:) Niin eipä uskoisi. Me vaan ei voida päivystää tällä hetkellä ja on se kumma kuinka sitä "hulinaa ja kiirettä" kaipaa silloin kuin sitä ei ole. Noo silloin kun on, …. Jep:):)
    Niin hullujahan me ollaan.

    Voimia siihen alun kaaokseen ja pitkää pinnaa. Kohta se helpottaa.
    Tsemppiä myös remonttiin. Valtavan työn olette jo tehneet.

    Kollega

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *