Kiirettä pitää ja työt etenee vauhdilla

Huh heijaa, kyllä on taas ollut kaikenlaista. Ei paljon ehdi blogia kirjoittaa ja koneella istua muutenkaan. Mikä on sinänsä kivaa, sinänsä ei.
Tässä viikon sisällä on työt loppunut ja uudet alkanut, hesarista käyty tekemässä haastattelu jossa kerromme mun työstä, kuvaaja käynyt samaa asiaa koskien, mulla on ollut päivän mittainen koulutus.

 Lisäksi Mikin huoneen lattia on nyt maalattu ja muutakin rempattu ja maalattu. Kaiken huipuksi mun läppäri posahti. Jälleen. Kuvat onneksi säilyi ja talossa on mies joka taikoo mulle kaikki pian uudestaan. Silti multa puuttuu jälleen kaikki netin kirjanmerkit, kuvanmuokkausohjelman fontit jne jne. Hemmetti sanon minä. Olisin seonnut jos ei olisi tota miestä joka korjaa. Eli jälleen muistutus, kopsatkaa ne koneen kuvat ja tärkeät tiedot ettei tuu itku!
Tosiaan Mikin lattiassa on nyt pari kerrosta Uulan puulattiamaalia. Mikähän toi sävy nyt oli, oisko ollut Usva. Ensin järkytyin, että täähän on ihan sininen! No, tokan kerroksen jälkeen se on edelleen siniharmaa mutta ei yhtään paha. Huoneeseen tulee muutakin harmaata ja tää harmaa oli ihanan peittävä jotenkin.
Ollaan jo sovittu että ens kuun alussa Miki menee hoitoon päiväksi ja sillä aikaa me viedään kalusteet ym sisään ja yllätetään poika!:) Sitä ennen tietysti, lattian kuivuessa lopulliseen kovuuteensa, täytyy tapetoida, paneloida, laittaa sähköt, pesuallas, kaakeloida….Puuh… no kaikkea ei varmasti ehditä mutta kunhan ne seinät olisi kunnossa niin saa ne kalusteet tuonne. Can´t wait!:):)

Mikin vaatekaappi on myös työn alla, sekin aiheutti vähän pulmia. Ensin meinasin maalata pellavaöljymaalilla kaikki osat erikseen. Kuivuminen kuitenkin kesti ikuisuuden ja kissat hyppi märän työn päällä. Lisäksi maali olikin kiiltävää, mitä en halunnut! Lopulta illan hämärässä kasattiin kaappi, minä kaivoin tutun ja turvallisen Uulan into-kalustemaalin ja aloin sutimaan. Nyt tulee hyvä! Kaunis matta pinta. Tuon kaapin ostin pari vuotta sitten ja en ollut sitä kasannut aiemmin. Nyt huomattiin että sen ruuvit puuttuu, kiinnikkeet sisällä on mitä sattuu ym. Hyllyt ja tanko puuttuu, mikä kyllä oli tiedossa. Tekemistä siis riittää vielä tuossakin! Sisältä se jää tuollaiseksi käsittelemättömäksi. Vielä kun keksisi millä ne hyllyt käsittelee sopivaksi…
Ulkoa maalaan tuon siksi koska siinä oli melko ruma ootraus ja keltainen paksu lakkapinta.
Allaskalustekin on kasattuna, paneelit leikattuna, lakanat, taulut, päiväpeitto, kaikki odottaa vaan sitä THE hetkeä. Että milloin päästään sisustamaan???

-Henna-

Kommentit (6)
 1. Onko teillä tota Uulan lattiamaalia muualla? Jos on, miten on kestänyt koiran menon?

  1. hennaasemalta
   15.10.2013, 17:35

   Meillä on sitä kaikkialla muualla paitsi olohuoneessa. Kyllähän siihen naarmuja ja kolhuja tulee. Niin tulee myös betoluxiin jota on olkkarissa. Mun mielestä ne naarmut tosin näyttää pahemmalta siinä kiiltävässä betoluxissa kuin tuossa uulan himmeässä maalissa. Tuskin puulattialle on olemassa maalia joka ei naarmuuntuisi, ja me ollaan koettu näistä paremmaksi se uula.

 2. Sullahan on ollut oikein tehoviikko!! Oletko koskaan kokeillut Osmo-tuotteita? Itse olen käsitellyt värittömällä Osmo-vahalla muutaman puuvalmiin huonekalun. Pinnasta tulee kiva himmeä, kuitenkin helposti pyyhittävissä. Voisi toimia hyllyjen pinnassa, miksei seinissäkin.

  1. hennaasemalta
   16.10.2013, 08:18

   Joo oon, meidän keittiön hyllyt on käsitelty osmolla. Vastaavaa vahaa mietinkin, ongelma on vaan se että miten saan sen uuden puun hyllyssä näyttämään samalta kuin tuo sisäseinien vanha puu…. täytyy toivoa että löytyy vastaava sävy ja ehkä vielä antiikkivahaa sinnetänne.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *