Kevätmessuilta ideoita ja kuulumisia

Pahoittelut alkuun blogihiljaisuutta. Mulla on kuntoilu ja kiireet vienyt aikaa pois tästä kirjoittelusta. Yleensä kirjoittelen blogia illalla mutta nyt innostukseni lenkkeilyyn vie senkin ajan pois. Pitäisi opetella kirjoittamaan vaikka aamupäivällä Nestorin nukkuessa. 
Mut täällä oon nyt, ja ajattelin tulla jakamaan kevätmessujen kuulumiset.
Sain tosiaan ystävältä pääsylipun, joten käytiin tänään katsomassa josko saisi jotain ideoita. 

Mitään hirveän ihmeellisiä juttuja ei tullut vastaan. Mielestäni sisustusosasto oli jotenkin todella onneton, ja sen kiersimme vain nopeasti. Myös puutarhaosasto joka eniten kiinnosti, oli pienempi kuin odotin. Katselimme kuitenkin saunaosaston läpi, paljon hienoja saunoja mutta ei sitä mitä meidän pihalle haetaan. Yksi kiva juttu oli tuo viherkatto, josta olen aiemminkin maininnut että olisi kiva. Se voisi sopia saunarakennukseen jos sellainen saadaan. Toisaalta saunarakennus jää niin tuohon sivuun että katto ei ehkä pääse siinä oikeuksiinsa.
Messujen pihoissa oli paljon käytetty huvilasta ja huussistakin erittäin tutuksi tullutta kunttaa. Tai mulle se on ainakin sieltä tuttu. Eli sellaista siirrettävää metsämaata jossa on mustikkaa ym. Me ollaan kälyn kanssa mietitty että joskus mökkimme nurmikon voisi vaihtaa kuntaksi. Rakentaa lisäksi isoja terasseja ja kulkuyhteyksiä rannalle laudasta. Messuilla oli myös kivasti kivetyksistä tehty niitä polkuja. Eipä tarttisi jatkossa juuri mökin pihaa hoitaa jos sen muutoksen tekisi!

Mä edellisessä postauksessa haaveilin siitä sohvaryhmästä pihallemme. No yläkuvan sohvaanhan ihastuin täysin! Olisi just sitä mitä haluaisin, ja toki mielessä kävi ajatus että tuollaisen tekisi itse. Tuollainen paksu lankku ja säänkestävä kangashan on varmasti kallista mutta niin varmasti valmis tuotekin. Niin tai näin, tätä asiaa täytyy pohtia ja kehittää.

 Messuilla oli myös jätelavoista tehtyjä sohvia. Vastaavaahan suunnitellaan mökille uudistetulle terassille. Me nimittäin viime kesänä laajensimme sielä terassia ja nyt siihen mahtuu sohva ja kunnon ruokapöytä.
Ihania tulppaaneja myytiin messuilla parhaimmillaan 10€/50 kpl mutta mä jätin ne nyt väliin. Sen sijaan löysin kympillä lastenruokakirjan josta täytyykin alkaa kokeilemaan meidän soseruokailijalle uusia ideoita!

Kevään ekat mansikatkin tuli ostettua. Isoja ja pohjalla vähän mätiäkin, mutta parempia kuin pakkasen marjat.

Meillä ei Miki lähtenyt tänään virpomaan, ei ole itseasiassa koskaan ollut. Jospa ensi vuonna lähtisi pikkuisen Nestorin kanssa. Sen sijaan piilotin muutaman suklaamunan pojalle. Hän tosin totesi että ei ne tiput ja puput niitä piilota, äiti ne laittaa! Etsiminen on silti yhtä kivaa.
Äiti itse ei taas syö suklaan suklaata koko pääsiäisenä (yhyyyy!!) koska äiti päätti nyt ottaa itseään niskasta kiinni. Aloitin superdieetin maanantaina, loppuu tuo järjetön herkkujen syöpöttely. Ei ole ollut edes kovin vaikeaa, jatkuva kokkailu on ainut miinus mutta olo on virkeämpi kuin kuukausiin.

Kohta tapetoimaan ja uutta viikkoa kehiin,

-Henna-

Kommentit (8)
 1. Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA
  29.3.2015, 16:27

  Mekin käytiin tänään messuilla ja ihastuin tuohon samaan sohvaan ja matalaan pöytään 🙂 Aika vaisut messut kaikkiaan, mutta jäi sieltä joitain ideoita takataskuun kuitenkin.

  1. hennaasemalta
   7.4.2015, 10:09

   Joo oli vähän vaisut kyllä…

 2. Se kuntta ei vain ole niin kiva paljaiden varpaiden alla kuin nurmikko… toki ainaisessa ruohonleikkuussakin on hommaa.

  1. hennaasemalta
   7.4.2015, 10:12

   Ei ole tietenkään mutta nurmikkoa saa hoitaa jatkuvasti ja siihen ei aina ole mahdollisuutta kun ei sielä mökillä olla kuin viikonloppuja tms. Nyt vielä vaari jaksaa ne hoitaa mutta ei voi luottaa että jaksaa ikuisesti…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *