Blogit
Koti asemalla

Kevätkoti

Tänään Miki on ollut kiltti poika ja hoitanut vuorostaan äitiään. Äidin selkää on pitänyt rasvata ahkeraan, ja koska äiti ei itse yletä, Miki on auttanut. Uusi tatuointi on siis ollut rasvailun kohteena.

Tänään on myös pelattu jälleen Afrikan tähteä. Olen pitkään halunnut ostaa pojalle tuon klassikkopelin ja viime viikon oston jälkeen olen huomannut että poika tykkää ihan hirveästi ja peliä ovat päässeet jo monet vieraat pelaamaan! Lautapelejä pitäisi saada ehdottomasti lisää.

Tänään myös ystäväni melkein naapurista ilmestyi päiväkahviseuraksi, ja toi ihanan keltaisen kimpun tulppaaneja meidän keväiseen kotiin.

Olenkin kaivanut keväiset tyynyt esille, ja tulppaanit oli kuin piste iin päälle. Mielestäni nuo HM Homen kevättyynyt ovat ihania! Haluaisin sängynkin täyteen niitä, ja muutenkin lisäälisäälisää kevätvärejä kotiin!

Yksi kevään merkki on myös herneenversojen kasvatus. Jokakeväinen istutusintoni alkaa niistä, ja lopahtaa niihin kyllä myös, heh. Viime keväänä kokeilin muutakin kasvattaa siemenestä, epäonnistuin ja luovutin jälleen. Ei ole mun juttu se. Herneenversot onnistuu kyllä, mutta ei paljon muut.

Olen myös hirmu ylpeä jutustamme Glorian kodissa. Juttu on hyvin erilainen kuin yleensä kyseisessä lehdessä olevat, ja meidän jutun pääpaino on tekstissä. Itse en juuri koskaan lue tekstejä näissä, katson vaan kuvat, mutta toivottavasti muut jaksavat tämän lukea.

Mielestäni on hienoa että samassa lehdessä on myös Niinan unelmia-blogin Niinan koti. Tuo värikäs koti on minulla ollut suuri inspiraation lähde, sieltä olen bongannut mm. lastenhuoneen hyasinttitapetin. Hänen kotinsa on muutenkin niin ihanan pirteä, kodikas ja leikkisä, että joka kerta huokailen kun näen kuvia sieltä.

Kevättä rinnassa täällä siis, ai että mä tykkään tästä vuodenajasta!

-Henna-

Ps. Eikö ole ihana tuo muffinssiaiheinen sokerikulho? Tuo oli joku uusi astiasarja Stockalla, mielestäni niin suloinen!

Kommentit (19)

 1. Anonyymi

  Kiva juttu oli kodistanne 🙂
  Hei mistä olet tilannut sen Eames-tuolin? Itsekin haluaisin hankkia sen, ja mielellään semmosesta paikasta, josta jollain toisella on hyviä kokemuksia :)tuliko suuret postikulut/tullimaksuja tms?

 2. hennaasemalta

  Anonyymi: Kiitos! Muistaakseni tilasin sen Utility desingnista briteistä. Löytyy googlettamalla eames rar.
  Tullimaksuja ei tule briteistä eikä postikulutkaan muistaakseni kauheasti olleet. Ei ainakaan tuolin hintaan nähden.:D Tulee silti halvemmaksi kuin suomesta hankkimalla.
  Tuoli tuli nopeasti ja hyvin pakattuna kotiovelle, muistaakseni ei ollut mitään ongelmia.:)

 3. Muumimamma

  Ihana blogi ja ihana koti teillä tulee. Löysin tänne tänään glorian koti lehden jutun perusteella. Ostan harvemmin sisutuslehtiä, tämä juttu pisti heti silmään:) Pitää vielä tutustua paremmin kirjoituksiin, en malta lopettaa lukemista.

 4. hennaasemalta

  Muumimamma: Voi kiitos!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *