Blogit
Koti asemalla

Kevään ekat narsissit

Vihdoin ehdin vähän koneelle, ja nyt täytyykin kirjoittaa monta juttua kerralla. Päivät liitää sellaista vauhtia että suurin osa ”pitäisi” jutuista jää kyllä tekemättä. On se jännä miten se vauva talossa vie niin paljon aikaa, sekä tietty univelka vie osansa. Käyn todella hitaalla aamupäivät, ja huomaan tekeväni asioita hiukan sumussa. Jään miettimään ihme juttuja joita teen joka päivä ”että mites tämä nyt menikään”. Ajatus katkeaa jatkuvasti, en muista mitä olin tekemässä tai mihin laitoin tietyt tavarat. Toki mulle käy vastaavaa ihan normaalistikin kun on niin paljon asioita joita täytyy muistaa. Nyt olen kyllä erityisen hajamielinen. Ymmärrettävää, mutta ärsyttävää. Että jos täällä blogissakin toistan jatkuvasti samoja juttuja, niin älkää välittäkö, heh!

Onneksi kevät tulee ja kevään myötä valoisuus. Jaksaa jo niin paljon paremmin vaikka päivät ovatkin olleet aika harmaita nyt pääosin.
Pari päivää sitten käytiin äidin kanssa hakemassa kevään ekat narsissit pihalle. Miki oli ystävällään ja Nestori unessa, joten sain kukat jopa ruukkuihin asti. Samalla siivosin kuistia, sen ympäristöä ja eteisen talven jäljiltä.

No, se siisteys ei kauaa kestänyt kun eilinen räntäkeli sotki taas kaiken kuraan. Olipahan kuitenkin yksi keväinen päivä ja kyllähän niitä lisää tulee.

Näitä kuvia katsellessa mietin taas tuota meidän ihanaa ovea. Se pitäisi maalata mutta aikaa ei riitä itsellä tuollaisiin. Viime kesänä yritin etsiä maalaria mutta ne joilta asiaa kysyin, eivät ehtineet. Ehkä tänä vuonna uusi yritys. Näin kesän lähestyessä ahdistun taas vähän työmääristä. Talo olisi pakko maalata loppuun ja kuistien remppaa jatkaa jotta seuraavana kesänä pääsisi katon kimppuun.
Sisärempoissa on kiire helpottanut selvästi, mutta kesäisin ulkohommaa on senkin edestä edelleen.

Meillä on lumet oikeastaan melkein sulaneet jo, mutta kyllähän tuo piha näyttää todella ankealta nyt. Oikeastaan voisin aloittaa piakkoin haravoinnit, vai meinaakohan se takatalvi vielä tulla….?

Nyt alan näpyttämään teille eläinten kuulumisia. Kissoilla on kevättä rinnassa ja Unto odottaa kunnon harjausta jotta päästään takkuisesta talviturkista! Niistä lisää ensi kerralla.

-Henna-

Ps. Mulle saa vinkata jos tiedät hyvän ovi-ja ikkunamaalarin pk-seudulta! Olisin kiitollinen.

Kommentit (3)

 1. Sike – HOUSEkoti

  Kaunis kevät näkyy jo kuvissasi.
  Mikäli kiinnostaa – käy osallistumassa blogini Fiskars arvontaan 🙂

 2. L / Tänään kotona

  Täällä on edelleen talvi, ja on vielä pitkään. Minäkin haluan kevään! Ja narsisseja ja krookuksia!

 3. Anonyymi

  Hei!

  Löytyykö läheltä ammattikoulua/opisto? Voisiko joku sieltä maalata ovennne?
  Nyt kun oma poikamme opiskelee ammattiopistossa olemme käyttäneet paljon oppilastyötä. laatu on ollut hyvää.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *