Koti asemalla
Koti asemalla

Keskeneräistä

Täällä eletään vaihetta kun kaikki on kaikkialla kesken. Vaihetta kun alkaa olla jo vähän kisaväsymystä ilmassa, vaikka pitäisi tehdä niin pirusti kaikkea. Kroppa ja pää huutaa silti jo lomaa. Eipä sitä lomailuaikaa silti ihan vielä ole. Mies ja lapset on kyllä lomalla, mutta itselläni on mm. viikonlopuksi puotini kesätapahtuman järkkäily hoidettavana. Paljon on myös käytännön juttuja joita pitää hoitaa ennen kahvilan avaamista elokuussa. Lisäksi tietty pitää puotia pitää auki, ja hoitaa siihen kuuluvat tehtävät.

Onneksi, ensi viikko on mullakin lomaa! Ihan sellaista lomaa etten ole kotiympyröissä tuijottamassa kaikkea keskeneräistä, vaan pääsee ihan pois päätä tuulettamaan. Josko sitä sitten taas jaksaisi paremmalla teholla tehdä hommia heinäkuussa.

Pihallakin on monta projektia kesken edelleen. Paras osuus on tuo meidän kasvihuone, joka on ihan pian valmis. Lattian loputkin tiilet kun saadaan paikalleen niin se on siinä. Ne tiilet vaan loppuu koko ajan kesken, muutoin se olisi jo valmis. Täytyy huomenna taas hakea lisää. Tykkään kyllä nyt jo ihan hirveästi tuosta, varsinkin tuo näkymä rinteestä kasvihuoneeseen on niin ihana! Mähän olisin halunnut alunperin kasvihuoneen jonka runko on tummanvihreä, mutta säästimme satasia kun valitsin tuon metallivärin. Eikä se loppupeleissä haittaa yhtään, kunhan tuon saa sisustettua ja täyteen kasveja. Yksi viiniköynnöskin sielä jo odottelee. Toivon että siitä kasvaa vielä iso ja se kiipeilisi pitkin kattoa.

Kahvilan piha-alue on raivattu, ja kahvilan edustan rinteen pengerrys on alkanut. Tuohon pengerrykseen tulee kukkapenkki, mutta koska rinne on suht leveä, tulee penkistäkin leveä ja työtä on tosi paljon. Alkaa jo vähän usko loppua… Vaikka yritän kyllä toitottaa itselleni että kaiken ei tarvitse tulla valmiiksi, ollaan jo nyt tehty paljon. Relaa nainen. Oikeasti.

Enkä edes sano miten ketuttaa kun blogikin on näin hunningolla. Mutta hei, ette tekään varmaan ehdi blogeissa roikkua kun kesä on ollut näin ihana, vai mitä? 🙂

Joten blogihiljaisuus jatkuu, mutta sitten kun alkaa kahvilan remppa, yritän kovasti pitää teidätkin ajan tasalla rempan vaiheista.

Ja hei, ihanaa kun eilen illalla/yöllä satoi! Luonto niin huusi vettä, ja teki kyllä hyvää! Mullakin on paljon uusia ruusupensaita ja perennoja, niin pysyvät taas paremmin hengissä.

Vielä yksi juttu. http://korsonwanhaasema.com sivusto on auki. Sielä voi jo käydä kurkkaamassa tulevaa. Laitettiin eka iso bannerikin talon seinään eilen, mutta ihan pyllylleenhän sekin meni. Meidän talo on niin korkea ettei millään saatu sitä tarpeeksi ylös tikkailla, joten se on nyt seinän puolivälissä eikä näy varmaan mihinkään. Hirveä ähellys ja nyt se pitäisi tehdä uusiksi… *Huokaus*

Tartten lomaa!!

-Henna-

Kommentit (8)

 1. Heli @kotonaparas

  Kyllähän näyttää jo hyvältä! Tsemppiä hommiin. On niin kiva, kun näkee konkreettisesti oman työnsä lopputuloksen. Sitä kohti!

  • hennaasemalta

   Kiitos. 🙂 Joo on kyllä niin ihanaa kun näkee kun asiat etenee. 🙂

 2. Outi

  Katsoin ensin pelkkiä kuvia ja ajattelin, että vitsi ootte saaneet paljon aikaan. Piha näyttää tosi hienolta 🙂 Sitä tulee ite vaan katsottua niitä keskeneräisiä juttuja eikä huomaa miten paljon on valmiina. Tuttu juttu täälläkin 😉
  Mukavaa ja rentoa kesää

  • hennaasemalta

   Kiitos! 🙂 Joo ihana tästä tulee vaikka tekemistä onkin vielä ihan tajuttoman paljon. Sinne myös. 🙂

 3. Taina

  Muistathan rentoutua kunnolla. Hienoa työtä olet tehnyt, lepoa nyt.

  • hennaasemalta

   Kiitos! Vähän vaikeaa on mutta yritän. 🙂

 4. Sanna

  Tänään asemalaiturilta taas ihailin vanhaa asemarakennusta ja huomasin julisteen seinässä! Näin 11 vuotta Korsossa asuneena olen kaivannut tunnelmallista kahvilaa keskustaan. Ihanaa, että olette rohkeita ja yritteliäitä. Uusien tornitalojen myötä tulee varmasti lisää asiakkaita…Jaksamista ja onnea!

  • hennaasemalta

   Kiitos paljon! On ollut hienoa kuulla että ihmiset odottaa kahvilaa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *