Blogit
Koti asemalla

Kuulumisia ja kesäolohuone

Meillä on kyllä tosi ikimuistoinen viikko takana. Elämäämme on tulossa iso muutos, joista kerron toki lisää sitten kun asiat lopullisesti varmistuu. Tämä on jo pitkään ollut elämässä taustalla, mutta tällä viikolla mentiin iso sysäys eteenpäin. Lisäksi viikonloppuna oltiin pitkästä aikaa festareilla, Vantaan Vehkalassa Rock festareilla. Jännän viikon jälkeen kyllä teki tosi hyvää nauttia kesäisestä säästä hyvää musaa kuunnellen, ja vähän mudassakin rämpien.

Nyt sitten takaisin ruotuun, ja mulla onkin jälleen järjestettävä viikonlopuksi puodin tapahtuma. Lauantaina meillä on askartelu-ja käsityötapahtuma. Sen jälkeen aion kyllä parhaani mukaan keskittyä kesän ajan kesään ja lomailuun, ja kaikki ylimääräinen hössötys jää hetkeksi tauolle. Puodin pidän auki, mutta muutoin keskitytään perheeseen ja lomailuun. Mun aivot niiiin kaipaa vähän lepoa, ettei olisi jatkuvasti jotain järjestämistä tms. Vaikka ei sillä, lauantain tapahtumakin on niin hyvällä mallilla, ettei tässä nyt hirveästi tarvitse stressata. Tänään sain sovittua kahvilaan työntekijän, myyjät on sovittu, teltat ym hankittu. Nyt vaan mainostusta ja loppuviikosta siivoilua. Kyllä sen huomaa että mitä enemmän näitä järjestää, sitä paremmin ne alkaa tietty sujumaan.

Tuossa viime viikolla siivotessa, tajusin myös että mulla on kesätyynyt laittamatta. Joten tämän postauksen kuvat on hiukan kesäisemmästä olohuoneesta. Kovasti tekisi mieli hakea ulkoa kesäkukkia ja syreeninoksia tänne myös. Harmi vaan että sataa kaatamalla. Ehkä sitten huomenna.

Tekee kyllä ihan hyvää nämä sadepäivätkin välillä. Meidän Miki on serkuilla yökylässä, ja me Nestorin kanssa hengaillaan kotona. Pyykkien pesua, siivoamista ja lukemista luvassa. Eläimetkin makaa laiskana jossakin päin taloa.

Meidän nuorin, Minni-kissa oli steriloinnissa viime torstaina. Kaikki sujui ihan hyvin, mutta neiti sai sellaisen suojapuvun suojaamaan haavaa. Se puku on ollut ihan mahdoton… Alkuun Neiti Houdini pääsi kokoajan puvun kaula-aukon kautta puvusta pois. Kiristin kaula-aukon, mutta nyt sen tassut jää kokoajan puvun sisään ja se on jatkuvasti solmussa jossain… Raukka on niin pienikokoinen edelleen, että puku on sille liian iso… Minni on noin 8 kuukautta vanha, mutta ikäisekseen pieni. Tulee varmaan myös pieneksi jäämään. Onneksi nyt ei kuitenkaan tarvitse pelätä karkaamista ihan niin paljon kun leikkaus on hoidettu. Muutoin neiti taitaa jäädä meillä sisäkissaksi, toisin kuin Osku-kisu joka ulkoilee pihalla. Minnikin pääsee kyllä hihnan kanssa ulos mutta ilman ei uskalla päästää. On tuo niin rohkea ja lähestyy vieraita liian luottavaisesti.

Huomenna tiedossa viimeinen remppa-sarjan postaus, laittelen vähän kuvia meidän kuisteista.

-Henna

Kommentit (3)

 1. Jenni / Valmiiseen pöytään

  Hei! Mistä on tuo ihana valkoinen juliste/taulu? Näyttää todella kivalta 🙂

  • hennaasemalta

   Moikka, voi luulin vastanneeni sulle jo, mutta en ollutkaan vastannut… Juliste on itseasiassa mun puodista. http://korsonasema.fi. (Sieltä kansio postikortit ja paketointi, en saa nyt tägättyä sitä tähän kun netti jumittaa) Se on itseasiassa lahjapaperia, muttta menee kivasti tauluna myös.

  • Jenni / Valmiiseen pöytään

   Kiva kun kävit vastaamassa! Kävinkin jo tutkimassa puodin valikoimaa, mutta en osannut etsiä paketoinnista. Täytyy siis tutkia uudestaan, tai ottaa juna Korsoon 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *