Kesän kattauksiin

Mä kirjoittelen tällain vähän harvakseltaan (ihan outoa kirjoittaa pitkästä aikaa!), kesä vienyt niin mennessään, mutta en varmaan ole ainoa.:) Muutenkin kyllä bloggausinspiraatio vähän kateissa, liekö syynä sitten että oon jo vähän tottunut olemaan pois vaiko sitten tämä kesän yleinen laiskuus.
Mulla on muutenkin yleensä kesät vähän sellainen ”aivot narikkaan”-fiilis. Kunnes sitten syksyllä iskee mieletön vimma käsitöihin, sisustamiseen, leipomiseen ym. Eiköhän niin bloginkin kanssa käy.:) Ihana silti nähdä että täällä on jaksanut ihmisiä käydä kuikuilemassa poissaolostani huolimatta, kiitos siitä!

Tulin kuitenkin näyttämään miten mun kattaus-sarja kasvoi ihanalla mehukannulla. Katselin tätä aiemmin jo netissä, mutta kun eilen näin tämän kaupan hyllyssä, olin aivan ihastunut! Niin suloinen kannu joka sopii hyvin yhteen myös Koko-sarjani kanssa!

Muumeihin mulla on sellainen viha-rakkaussuhde. Enimmäkseen en hirveästi tykkää mutta joistain tykkään ihan hirveästi. Esim tämän sarjan muut osat eivät kiinnostaneet yhtään, vain tämä kannu.
Muu astiasto on myös kasvanut parilla Kastehelmi-lautasella ja yhdellä Koko-kupilla. Näin Turussa yhdessä ravintolassa Kokoja kekona tarjottimella. Näytti niin kivalta ja toivon että voisin itsekin tulevaan keittiöön kahvikoneen viereen asettaa Kokot samallailla.

Remontista en sano mitään, alkaa vaan masentamaan kun työn määrä on niin vähäistä… Paljon on tosin tiedossa kaikkea, mutta ei ihan vielä.

Palaan taas, pian tai vähän myöhemmin.

-Henna-

Niin ja oikein ihanaa juhannusta kaikille, nyt nautitaan!:):)

Kommentit (5)
  1. Tuo Pikku Myy mehukannu on kyllä tosi kivannäköinen. Tosin on kyllä aika painava lasten käsiin.

    Mulla taas on tuon bloggaamisen suhteen ennemmin toistepäin, eli kesällä tuleee blogattua enemmän. Jotenkin aina kesäksi herään henkiin. Oon just niitä ihmisiä, jotka vois talven nukkua talviunta, ja herätä vasta kun kevätaurinko kutkuttaa nenua.

  2. Kauniin värisiä astioita! Mukavaa Juhannusta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *