Kesämaanantai

Nyt voi sanoa että maanantai meni ihan mukavan leppoisasti. Mitä nyt tylsä kaupankäynti piti hoitaa poikien kanssa mutta muutoin otettiin aika iisisti. Nautittiin helteistä, syötiin uusia suffelikeksejä ja jätskiä, ja porkkanakeittoa. Illalla käytiin vielä pojat uittamassa läheisessä maauimalassa.

Tein mä töitäkin koneella, mutta sekin sujui aika rennosti tuossa ulkotoimistossa eli ylimukavalla sohvalla pötkötellen. 

Töistä puheenollen, mulla oli aika vilkas viikonloppu tilausten suhteen, ja pari asiakasta kävi paikan päälläkin ostoksilla. Tuli hyvä mieli. Siis mitään rahaahan tästä ei saa, ainakaan vielä hetkeen mutta ai että mä tykkään! Kaikesta tekemisestä, pakkailusta, tuotteiden tilailusta mutta eniten hyvästä palautteesta. Kun Korsolaiset kehuu miten ihanaa kun tänne on saatu tällainen kauppa. Tai asiakas ilahtuu kun löytää jotain ihanaa. Kun saan kysellä mitä valikoimiin toivotaan ja voin suunnitella tulevien kausien ja juhlapyhien mukaan mitä otan valikoimiin. Toki myös jännittää, kun tuotteet ostaa varastoon ja pelkää että mitä jos näitä ei kukaan osta ja oon kohta hirveissä veloissa. Riski on kuitenkin otettava ja luotettava itseensä.

Siitä puheenollen, minähän sain superidean, jotta saadaan kauppa kunnolla pyörimään. Nimittäin, su 21.8 klo 12 eteenpäin, mulla on avoimet ovet. Mistä siis puhun? Olen avannut sisustus-ja askartelukaupan Korson aseman puoti. Puoti toimii pääosin nettikauppana mutta joskus pidän ovet auki ja meille kotiin pääsee ostoksille paikan päälle. Tuolloin 21. päivä ensi kuuta pääsee. Eikä siinä vielä kaikki. Meidän pihalle tulee käsityömyyjiä, NOSH-vaatemyyjä, kirppismyyjiä ja kahvila. Nämä nyt ainakin, katsotaan nyt mitä muutakin.

Jos yhtään kiinnostaa tapahtuma, niin suosittelen nyt viimeistään ottamaan seurantaan Facebookissa @korsonasemanpuoti ja sieltä pääset tapahtuman sivuille tykkäämään ja seuraamaan. Lisäksi Puoti löytyy myös instagramissa samalla nimellä. Instagramiin jaan tuotetietojen lisäksi mun askartelujuttuja, esim nyt sieltä näkee millainen mun tämä viikko on Happy planner-kalenterissa.

Tein myös uusia tilauksia kauppaan ja sinne on tulossa paljon lisää teippejä, kynttilöitä eli väreissä, (Tottakai!) lisää tossuja ja huiveja uusissa väreissä sekä hamam-pyyhkeitä. Ihania ihania juttuja! Lapsille alan myös pikku hiljaa keräämään valikoimaa, tulossa mm. penaaleja ja lasten koreja.

Se siitä mainospuheesta. Mä menen vielä pakkaamaan pari tilausta ja sitten voisi jatkaa loppu-illankin rennosti.

-Henna-

Ps. Mulla on ihan ikävä blogia, kun niin harvoin ehtinyt kirjoitella tänne. Jospa syksyllä taas ehtisi paremmin.

Kommentit (6)
 1. Kuullostaa niin kivalta!!! Ehdottomasti laitan tuon päivän kalenteriin muistiin. ☺

  1. hennaasemalta
   28.7.2016, 23:02

   Kivaa!:)

 2. Hei, ihana idea! Ehdottomasti laitan tämän tapahtuman kalenteriin ylös 🙂

  1. hennaasemalta
   28.7.2016, 23:02

   Jee, kiva!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *