Kesäkukkia

Nyt on kevään/kesän ensimmäiset kukat ruukuissa.
Tänään oli kyllä niin kaunis ja oikeasti lämmin päivä, että niitä olikin ihana laittaa! Tuntuu vaan että kauheasti pitäisi ostaa lisää, puksipuukin meni kuivumaan talven aikana ja haluaisin uuden… Jospa tänä syksynä olisin myös järkevämpi ja säästäisin nuo pelargonit läpi talven, viime syksynä en enää jaksanut ja nyt harmittaa…

Tein eilen pitkästä aikaa kivan kirppislöydönkin, tämä on joku vanha armeijan pesuvati, tai niin lapussa ainakin väitettiin.
 Huomaan myös jälleen että hedelmiä tulee syötyä paljon enemmän kun ovat noin esillä, yleensä kun säilytän niitä jääkaapissa.
Huutonetissäkin olen ahkeraan huudellut. Lastenvaunut alkavat vedeillä viimeisiään, joten huusin uudet vaunut, myös itselleni ja Mikille on pyörät huudoissa tulossa, toivottavasti voitan niin päästään pyöräilemään.:) Se mulle tuleva pyörä on vanha ja vähän ruosteinen, mutta toimii, jopa vaihteet! Kyllä vanhat pyörät kestääkin, toisin kuin monet  uudet.

Huomenna kiireinen päivä tiedossa, oikeastaan koko loppuviikko, mutta se ei haittaa kun on kivaa tekemistä ja hyvää säätä luvattu!

-Henna-

Kommentit (9)
  1. Ihana tuo vati! Olen yrittänyt etsiskellä itselleni vastaavanlaista.

    Mukavalta kuulostavat puuhailunne. Eilen oli kyllä todella ihana päivä, toivotaan että tänään on samanlainen.

  2. Uskomatonta, löysin viime kesänä samanlaisen puulaatikon Hullunkaupan liiteristä kuin teillä on. Säilytän siinä lehtiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *