Blogit
Koti asemalla

Kesäkukkia

Nyt on kevään/kesän ensimmäiset kukat ruukuissa.
Tänään oli kyllä niin kaunis ja oikeasti lämmin päivä, että niitä olikin ihana laittaa! Tuntuu vaan että kauheasti pitäisi ostaa lisää, puksipuukin meni kuivumaan talven aikana ja haluaisin uuden… Jospa tänä syksynä olisin myös järkevämpi ja säästäisin nuo pelargonit läpi talven, viime syksynä en enää jaksanut ja nyt harmittaa…

Tein eilen pitkästä aikaa kivan kirppislöydönkin, tämä on joku vanha armeijan pesuvati, tai niin lapussa ainakin väitettiin.
 Huomaan myös jälleen että hedelmiä tulee syötyä paljon enemmän kun ovat noin esillä, yleensä kun säilytän niitä jääkaapissa.
Huutonetissäkin olen ahkeraan huudellut. Lastenvaunut alkavat vedeillä viimeisiään, joten huusin uudet vaunut, myös itselleni ja Mikille on pyörät huudoissa tulossa, toivottavasti voitan niin päästään pyöräilemään.:) Se mulle tuleva pyörä on vanha ja vähän ruosteinen, mutta toimii, jopa vaihteet! Kyllä vanhat pyörät kestääkin, toisin kuin monet  uudet.

Huomenna kiireinen päivä tiedossa, oikeastaan koko loppuviikko, mutta se ei haittaa kun on kivaa tekemistä ja hyvää säätä luvattu!

-Henna-

Kommentit (9)

 1. hennaasemalta

  Ceraci: Vau, olipas sulla hyvä löytö!:O
  Voi apua, en nyt muista sen nimeä…Mutta onneksi on google, se on tähtisilmä.:D

 2. Anonyymi

  Puksipuuta ei kannata hankkia. Sitä ei saa selviytymään talven yli. Tosin jossain viileällä terassilla, ei pakkasessa, isossa ruukussa voi yrittää. Nuo ulkomaiset puutarhaliikkeet (Plantagen jne.) myy kovasti noita puksipuita ym. eteläisemmän Euroopan kasveja, mutta ei ne täällä Pohjolassa selviydy.

 3. hennaasemalta

  Juu ei ne ulkona selviydykään. Pidin sitä ruukussa ullakolla, mutta unohdin sen sinne, enkä kastellut koko talvena niin se kuivui…:( En tiedä olisko muutoin selvinnyt.

 4. VILLAKÖLHIN PIHAMAA

  Mulla on puksipuu selviytynyt, kun siirrän sen talveksi maahan kasvamaan :)pari viikkoa sitten nostin sen sieltä ja laitoin ruukkuun takaisin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *