Blogit
Koti asemalla

Kesäkukkia

Haettiin äidin kanssa kesäkukkia Plantagenista eilen. Tiesin jo talvella että mun kesäkukat on perus Pelargoniat sekä mun lempparit, Laventelit. Oli tosi huonosti tällä hetkellä Pelargonioita, pääosin punaisia, joista en tykkää yhtään. Ihan hyvän setin sain silti.
Täytyy varmaan hakea lisää. Tässä vaiheessa sitä aina innostuu, mutta sitten kun kesähelteillä niitä pitäisi koko ajan kastella, niin….

 Olipa kivaa kun oli taas vähän lämpimämpi päivä vaikkei flunssaisena siitä ihan täysillä nauttinutkaan. Lapset kyllä nautti, ja mullakin oli ihan mukava hetki kun pienin nukkui päiväunia, ja postista tuli uusin Toivekoti ja puutarha-lehti. Lehti, teekuppi ja kasa keksejä, nam! (eikä isommat huomannut edes keksejä heti!)

Näin mun elämä kuulostaa niin kevyeltä ja ”romanttiselta” kun en kerro mitä kaikkea hässäkkää sen rauhallisen oman vartin lisäksi tänään tapahtui…..:D
Varsinkin kun oman sirkuksen lisäksi sai taas häätää juoppoja pihalta. Mokomat eivät edes lähteneet Samin kehoituksesta ja lopulta jättivät kaikki roskansa tuohon pihalle radan puolelle. Eikä oikein viitsinyt poliiseja kutsua kun olivat kuitenkin tosiaan tuossa radan puolella kävelytien varrella…Meidän tontilla kyllä, ja meille jäi roskat….mrrr…
Oikeesti aika ilkeä tunne nukuttaa lapsia kun juopot ryyppää, polttaa ja kusee meidän ikkunan alla…Tottuukohan tähän koskaan?

Illemmalla kaivoin juhlavaatteita esiin, huomenna olisi tiedossa ristiäiset. Mulla on viime kesältä muutama ihana mekko joita innolla kaivoin esiin. Kerrankin on päällepantavaa, oikein mistä valita! Tyttö ihasteli vaaleanpunamustaa mekkoa ja isoa tyllihametta. Kyllä sitä voi aikuisenakin leikkiä prinsessaa!:)

-Henna-

Kommentit (7)

  1. Anonyymi

    "Meidän tontilla kyllä" No sitten tottakai soitat poliisille jos teidän reviirille tullaan luvatta! Päivänselvä asia. Teillä on ihana talo 🙂

  2. Henna/Koti Asemalla

    Niin mutta kun sitten sais soitella joka päivä sinne poliisille, niin ei jaksa kaikesta soittaa…:/
    Kiitos!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *