Blogit
Koti asemalla

Kesäkengät

 Vuoden alussa mä esittelin teille vähän meidän 5-vuotiaan Mikin vaatetyyliä.
Nyt kun kelit alkaa lämmetä ja voi vetää jo lenkkareita jalkaan (tosin nythän sielä tulee taas lunta), oli aika etsiä ensi kesäksi uudet lenkkarit pojalle, ja itsellenikin.
Kun selattiin nettikaupan kenkiä, niin tietysti Mikiä miellytti DC:n korkeavartiset ja värikkäät skeittikengät eniten. No joo, ne miellyttää muakin mutta hinta on kuitenkin aika suolainen…
Miki kyllä pitää vaatteensa hyvässä kunnossa, joten sinänsä mua ei haittaa panostaa enemmän kenkiin ja lippiksiin. Ne kun on pojalle ne tärkeimmät. Että jos muut vaatteet saa olla edullisia, ja niissä saa olla hauskoja printtejä jne. Niin kengät ja lippikset on kyllä ne jotka saa olla makeet.

En mä joka vuosi siltikään osta merkkikenkiä pojalle, mutta nyt niiden DC-kenkien joukosta löytyi kivat Osirikset alennuksesta, joten otettiin ne. Nyt vaan jännitetään onko koko hyvä.
Lisäksi Mikillä on edullisemmat lenkkarit pihalle ja mökille. Osirikset on lähinnä kylässä, kaupoissa tms vähemmässä kulutuskäytössä.

Mä olen itse joskus teinivuosina käyttänyt DC:n skeittikenkiä, aika jolloin mulla oli aika poikamainen kausi. Onhan ne tosi hyvät jalassa, ja ne pystyy vetämään jalkaan niin ettei nauhoja tarvitse avata. Osiriksessa varmaan sama juttu. Mulla ne myös kesti pitkään, toisin kuin mun skeittaavalla veljellä jolla oli aina pohjassa reikä ja sivuissa kunnolla kulumaa.

Mä olen jo ajat sitten itse mennyt skeittikenkä-ajan ohi, mutta tälle kesälle tilasin elämäni ensimmäiset Converset. Ajattelin ens kesän kävellä mukavissa kengissä, ja nämä jalassa on kiva lähteä Espanjaankin.

-Henna-

Kommentit (4)

 1. Koti1898

  Mä olen DC, Vans, Keds ja joskus Converse-tyyppi, itsellä on aina muutamat ja lapsilla myös. Lasten kohdalla kyttään tarjouksia ja aleja. Kengät ovat kuitenkin kestäneet käytössä hyvin.

  • hennaasemalta

   Joo mäkin kyttään Mikin kohdalla aleja. Nyt kun sen jalka alkaa olemaan niin iso että alkaa oikeesti löytyy kokojakin. Vähän vaikeampaa oli silloin kun se oli tyyliin 2-vuotias.:D Parit kengät sillä odottaa tuolla että jalka vähän kasvaisi.
   Keds ei oo mulle tuttu?

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Hyvä maku 5-vuotiaalla…)

  • hennaasemalta

   On!:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *