Kesäinen työhuoneeni

Seinällä Sandbergin liljekonvälj-tapetti

Mulla on jo niiin ikävä mun työhuonetta, joka on siis Samin tavaroiden valtaamana ollut nyt muutaman viikon. Lattia ja sohva on täynnä tavaraa. Kävin sielä tänään pyörimässä, ja oli ihan pakko ottaa muutama kuva edes joistain kulmista, mistä nyt pystyi ilman tavaravuorta.

Onneksi tuo huone alkaa nyt viikonloppuna tyhjentyä. Eilen mies haki vaneria K-raudasta hyllyihin ja pöytälevyyn, ja nyt just käsittelee pöytää tummaksi vahalla. Eilen käytiin myös Ikeassa ostamassa iso pino säilytyslaatikoita sun muuta tarpeellista. Kotiin kun päästiin, niin tottakai hyllyjen kannattimet unohtui Ikeassa ostaa! Se kun just on sellainen kauppa josta on tosi ”kivaa” hakea joku yksi juttu…. Eli eikun uudestaan viikonloppuna, ja sitten vihdoin tavaroita hyllyyn.

Mulla oli tänään perinteisesti äiti, sisko ja veli ikkunanpesutalkoissa. Ollaan jo pari vuotta just ennen Mikin synttäreitä vedetty tuo ikkuna-urakka. Äiti tuo oman Kärcher-ikkunapesurinsa (joka on muuten maailman kätevin laite!!) ja minä kaivan esille omani ja isken lataukseen. Mun oma laturi on kadonnut, joten täytyy lainata aina äidin… Sitten äiti ja broidi pesee ja minä raivaan ikkunalautoja tyhjiksi, ja imuroin ja pyyhin pölyjä ympäriltä. Kyllä nyt kuulkaa näkyy ulos! Jestas mikä ero entiseen! Meidän ikkunat on niin kauheat pestä että ikinä en yksin selviäisi tästä urakasta. Porukalla ikkunat pesee iltapäivässä. Työhuoneiden ikkunat jäi rempan takia vielä odottamaan mutta muut huoneet on kunnossa.

Samalla otettiin pitsiverhot makuuhuoneen ikkunan edestä pois, ja valoa tulvii nyt ihanasti huoneeseen. Ajattelin tuunata vähän makkarin verhoja, joten ihan erityisesti tarttisin tuon työhuoneen taas käyttöön. Muutenkin näin keväällä sitä haluaa touhuta tuolla työhuoneessa, se kun on vähän kesähuone myös samalla. Tunnelmaltaan kovin kesäinen, sekä kovin kylmä talvisin. Ei ole kauheasti huvittanut sielä siis aikaa viettää nyt talvella. Kesällä pitää korvata menetetty aika.

No joo, onhan tuolla pöytä täynnä mun omiakin tavaroita, mutta niinhän sitä sen verran saakin olla. Kankaita, tapettirullia, kyniä, pensseleitä… Suunnittelen tekeväni myös Nestorille hauskan leveän kesäpaidan, ja pari muutakin ideaa olisi. Viiiitsii, en malta odottaa!

Yksi odotus sentään loppui vihdoin, kun uusin Unelmien Talo ja Koti-lehti tipahti postista. Jokos ootte sen nähnyt? Sielä on nimittäin meidän koti, ja niin ihana kesäinen tunnelma, pikkuinen Nestori ja ensimmäistä kertaa lehdessä myös tämä mun työhuone. Tuli ikävä jäätelöä ja shortseja! Kannattaa muuten seurata Unelmien talo ja koti-lehteä myös Instagramin ja Facebookin puolella. Varmaan niihin tulossa kuvia joita lehteen ei mahtunut.

-Henna-

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *