Kesä!!!!!

 Juu ei ole minusta kuulunut mitään vähään aikaan. Syynä tietysti tuo ihana lämpö ja aurinko, ne kaverit joita tässä on odotettu koko pitkä talvi ja jotka meitä nyt ihastuttaa koko talven edestä.
Mikin kanssa joka päivä fiilistellään sitä miten ihanaa on olla vain shortseissa ja t-paidassa! Nyt ollaan sitten tosiaan leväytetty pariovet auki ja muutettu pihalle ja sielä voitaisiin olla ympäri vuorokauden. Tuntuu kuin arkikin olisi yhtä juhlaa kun sää on niin ihana.

 Meillä on kotona sisällä sitten pieni kaaos. Kesäisin kun muutamme ulos, sisällä käymme vain kääntymässä, kasaamassa tiskejä, vaatteet ja tavarat jää sinne minne on kädestä laskettu ja mikään ei löydä paikkaansa koska ei malta sisällä siivota. Joka päivä teen kuitenkin pieniä juttuja, keittiöön sain laitettua kesäpöytäliinan ja vaihdettua vähän avohyllyn tavaroiden järjestystä.

 Pihalla taas hommat etenee hitaasti mutta etenee kuitenkin.

Tänään roudasin kuistin tavarat ja korituolin ulos. Kuistin lattia ja raput on viimein maalattu ja vaikka kuisti muutoin onkin vielä kesken niin en malttanut enää odottaa. Niitä voi sitten siirrellä, silloin harvoin kun asiat etenee. 

Mies teki myös tuossa aiemmin kuistin raput uusiksi. Yläkuva on siis aiemmin tänä kesänä otettu. Siinä on ns. ammattilaisen tekemät kaameat raput ja sitä ylemmässä Samin tekemät. Huomaatteko eron? Paneelilaudasta tehdyt laatikot vaihtui jykeviksi oikealla tavalla ladotuiksi rapuiksi. Vielä niistäkin on nuo sivut kesken, mutta kyllä potuttaa vieläkin se meidän viime kesän surkea kirvesmies… (Tyyppi joka heiluu muuten tällä hetkellä telkkarissa eräässä alan ohjelmassa.)

 Täytyy sanoa että jos viime kesä oli sateinen niin tämä kesä on alkanut niin kuumasti että ei tässä jaksa juurikaan touhuta. Mies on selkeästi vielä siitepölyallerginen ja makaa raatona sohvalla. Yritän olla ottamatta stressiä, alkukesähän tässä vasta on ja kuisti edes näyttää jo paremmalta.

Mikillä oli tänään ”en suostu kuvaan”-päivä. Poika myös kaipasi selkeästi äidin omaa aikaa, kiukutti talon toinen asukki, joten illalla lähdettiin Helsinkiin ostoksille kahdestaan. Miki sai lupaamani kesäloma-lelun ja mä sain kunnon aurinkolasit jotka mun on pitänyt ostaa varmaan viimeiset 5-vuotta. Käytiin myös syömässä ja jäätelöllä, vitsi meillä olikin kivaa!

Unton kanssa on ollut vähän ongelmia mutta niihinkin haimme koirakoulusta apua sunnuntaina. Koiralla on niin paha eroahdistus että asialle täytyi tehdä jotain. Saimme hyvät neuvot joita lähdemme kokeilemaan, mutta helpolla tuo koira ei meitä päästä vaikka muutoin ihana onkin.
Kissatkin on saanut mut hyppimään seinillä viime aikoina, varsinkin uusin tulokas. Voi elämä tätä meidän perheen sirkusta… Silti haaveilen kesäkanoista. Ehkä ensi kesänä sitä lajia sitten.

Tässä siis kunnon kuvapläjäys pitkän tauon jälkeen, sitä kun ei tiedä onko seuraava tauko yhtä pitkä, me meinataan jatkaa pihaelämää.

-Henna-

Kommentit (18)
 1. Tweety Blue
  5.6.2013, 04:09

  Ihania kuvia! Nautitaan nyt kesäelämästä oikein kunnolla. Kyllä siellä sisätiloissa ehtii myöhemminkin olla…

  1. hennaasemalta
   5.6.2013, 20:29

   No niinpä, edes kuumuus ei ahdista kun sitä on niin kovasti odotettu.:)

 2. Hienot raput ja ihana kuisti. Nyt on ollut niin kaunista, että ei meinaa uskoa Suomen alkukesäksi.

  1. hennaasemalta
   5.6.2013, 20:29

   No niinpä, ihanaa tää alkukesän vihreys ja samanaikainen lämpö!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *