Blogit
Koti asemalla

Keltaista ja tunnustus

Pääsiäinen lähenee ja mulla on kaipaus saada ripaus jotain keltaista kotiin. 
Mä en yhtään tiedä missä meidän vanhat pääsiäiskoristeet on, uskon muutenkin että pääsiäinen jää meillä jälleen aika vähäiselle vietolle koska huhtikuussa on myös Mikin isot synttärit jotka vie mun ajan.
Jotain pientä olisi kuitenkin kiva laittaa. 
Tässä on mun haaveilemat keltaiset jutut. Lakanat esittelinkin just vähän aikaa sitten, en vaan löydä niitä mistään. Tietääkö kukaan mistä niitä täällä päin saisi? Tuo valaisin on edelleen mulla mielessä, sen joskus esittelin. Myös Fjällrävenin remppua olen jo pitkään haaveillut. Miki sai omansa aika tarkkaan vuosi sitten, vielä kun minäkin saisin. Ei ehkä keltaisena kuitenkaan, en tiedä…
Pieniä juttuja joita voisin täksi pääsiäiseksi harkita olisi tuo keltainen kivi-lyhty sekä Muuton hauska Bulky sokerikuppi tai teekupit. Teekuppeja alkaa olla jo niin paljon että ehkä tuo sokerikippo jotain muuta käyttöä varten. Saa nähdä mikä rahatilanne on lähiaikoina, vai jääkö kaikki haaveeksi. 
Onpahan ainakin edes superkeltainen postaus!:)
Sain myös tunnustuksen Lauralta ja Miralta, kiitos tästä!
Säännöthän ovat ne melko tutut:
1.Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.

2. Kirjoita seitsemän random-faktaa itsestäsi. 

3. Lahjoita tämä sama award 15 parhaalle blogille/bloggaajalle

1. Olen tosi laiska urheilemaan. Kun vihdoin joskus innostun aloittamaan, kuten nyt, sairastun ja innostus katoaa.
2. Haluaisin kovasti koiran mutta mies ei innostu ajatuksesta. Tiedän kuitenkin että hän on oikeassa, nyt ei ole hyvä ajankohta.
3. Aion vielä hankkia meille kanoja tms kotieläimiä kunhan remontti valmistuu.
4. Haluaisin myös ison perheen. eli paljon eläimiä ja lapsia.:)
5. Innostun aina keväällä/kesällä lukemaan. Talvella en lue ollenkaan kirjoja. Juuri lopetin Lorna Byrnen enkeleitä hiuksissani sekä heti perään Raitasuon ja Siltalan Kellokosken prinsessan. Seuraavaksi vuorossa Camilla Läckbergin Jääprinsessa.
6. Vihaan olla täällä kotona ilman miestä.
7. Vaikka juuri eilen mutisin itsekseni että onneksi tuo ukko lähtee pariksi päiväksi pois….;D

Ensimmäiseen kohtaan siis lisäys että täällä ollaan sairaana. Mulla on kolme päivää ollut flunssa tuloillaan, vetämätön olo ym ja Mikillä nousi kuume äsken. Niin ja mies on tietty just jossain turhalla työmatkalla.
Mikin kans käytiin vuokraamassa videoita ja haettiin irtokarkkeja ja valmispizzaa mutta Mikin kohdalla jäi herkut syömättä, on pienellä niin huono olo…Vuokrasin myös tuon prinsessa-kirjan elokuvaversion.

Enpä tiedä, olen ehkä jotain näistä jo aiemmin tunnustuksissa kertonut, välillä muutenkin miettii että toistanko itseäni usein. Olenko ajatelut etukäteen mitä kirjoitan, vai olenko tästä jo kirjoittanut kun tuntuu niin tutulta, heh!

Noo, pikkuinen nukkuu vihdoin kuumettaan pois ja minä jatkan tv-sarjojen ja herkkujen kanssa.:)

-Henna-

kuvat mm. finnishdesignshop.fi, iittalashop.fi, finlayson.fi.

Kommentit (16)

  1. hennaasemalta

    Jenni: Totta, tuo on niin pieni että tuskin haittaa ellei nyt sitten täytä sitä pikkukivillä. (Miki tietty on mahdollista kun pienestä pojasta kyse;)) Mulla poika kantaa siinä lähinnä leluja yökylään ja pitää leikeissä.

    Molly: Mulla on tällä hetkellä rahatilanne tosi huono ja kuppeja tosiaan aika paljon, että taitaa sittenkin jäädä väliin…:(

    Anonyymi: Ei ollut ainakaan viimeksi kun kävin. Mut oon menossa kodin 1 anttilaan piakkoin, jospa sielä olisi.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *