Blogit
Koti asemalla

Keittiössä osa 1

Katselin tuossa aiemmin läpi mun viime vuoden kuvia, ja huomasin että melko vähän on keittiössä tullut kuvattua. Oli siis aika korjata tuo vahinko, ja ottaa vähän kuvia keittiöstäkin välillä.

Kaipasin ripauksen vihreää keittiöön, ja tilasin H&M Homelta vihreän tyynyn, ja kivan pöytäliinan. Meillä on melko pitkä pöytä, ja kaikki peruskoon pöytäliinat on tuohon aina liian lyhyitä. Koska pieni sottapytty syö toisessa päässä, ei haittaa vaikka sinne asti ei liina yltäkään. Parempi näin. Varsinkin kun Nestori tykkää aina kokeilla taikatemppua, ”vedän pöytäliinan pöydältä pois tavaroita kaatamatta”. Tempussa kuitenkaan onnistumatta… Juu, kokemusta on pariinkin kertaan.

Meille on muuten ilmestynyt pari tuollaista vanhaa, ihanasti kulunutta ruskeaa puutuolia. Toinen on olohuoneessa, ja toinen päätyi keittiöön. Käly bongasi nämä nettikirppikseltä, ja pyysi mut mukaan tilaamaan osan. Mietin ensin että haluanko ruskeita tuoleja, mutta koska nämä oli vaan 10€ (!!) /kappale, niin otin, tottakai. Nehän sopiikin tosi hyvin värikkäiden tuolien joukkoon. Mä vaan haluaisin nyt hirveästi maalata tuon yhden vaalean liilan tuolin tumman vihreäksi. Vastahan sen maalasin kyllä, mutta en ole ollut tyytyväinen väriin.

Jotain kuparisia esineitä kaipaisin myös tuohon pöydälle. Pitäisi vaan olla oikeasti antiikkista kuparia mun makuun. Onneksi ollaan näillä näkymin menossa ystävän kanssa viikonloppuna koluamaan antiikkiliikkeitä. Kunpa jotain kivaa löytyisi!

Toisessa postauksessa pian vähän lisää keittiökuvia.

-Henna-

Kommentit (10)

 1. Julia

  Uu! Keittiökuvia! Oon lueskellut sun blogia jo toista vuotta, mutten ole aktivoitunut kommentoimaan aiemmin. Nyt oli kuitenkin niin odotettu postaus että oli pakko kehua! 🙂

  Otin teidän keittiöstä inspiraatiota ylähyllyjen suhteen meidän keittiötä suunnitellessa. Meidän keittiöstä on tarkoitus tulla (köh. Jos vaikka ennen juhannusta saisi oikean keittiön) yläkaapiton ja tykkäsin noista teidän hyllyjen alla olevista koukuista. 🙂

  • hennaasemalta

   Jee, kiva jos oli odotettu! Lisää on tulossa myös tässä lähiaikoina. 🙂
   Kiva jos olet saanut inspiraatiota täältä, onkin hauska kuulla näitä että mitä ideoita meiltä kukin onkaan saanut. 😀

 2. Tuija

  Moikkelis…tänne tulin kurkkimaan ja heti niin ihania kuvia keittiöstäsi…jotenkin tulee oma lapsuuskotini.rintamamiestalo 50-luvulta mieleen.

  • hennaasemalta

   Kiitos, kiva kun tulit! Ai jaa, onpa hauska. 🙂

 3. Destemone

  Teidän keittiö on niin kiva ja tykkään, kun kaikki ei ole niin kliinisen valkoisen näköistä ja stailattua.
  Toi liina on tosi kaunis, mäkin voisin haluta samanlaisen. Meillä myös on pitkä pöytä ja liinat jää just noin mutta ei haittaa.
  Tuolit on super kauniit!! Pitäisköhän alkaa taas koluta kirppiksiä 🙂

  Kivaa päivää sinne!

  • hennaasemalta

   Kiitos!:) Joo ei meillä taida kotia saada ikinä liian stailatuksi vaikka haluaisikin, enkä kyllä halua. 🙂
   Joo toi on kiva liina, tulee kotoisa fiilis tänne kylmään taloon.
   Niin on kyllä, vaikka toinen tuoli on lähitarkastelussa tosi oudosti korjattu. Eipä niitä onneksi kukaan niin tarkkaan katsele, ja ehkä sekin tuo luonnetta tuoliin. 😀
   Kiitos samoin!

 4. Marika

  Meillä taitaa olla sama pöytä ja siihen ei tosiaan oikein valmispöytäliinoja löydy, yhden pellavaisen olen itse saanut ommeltua, mutta aika harvoin sitä tulee kuitenkaan käytettyä. Mulla olis vanhoja pitsireunaisia lakanoita, niistä voisi ehkä askarrella liinan!

  Teidän keittiö on niin ihanan avara ja kodikas <3 Ja puun väriset tuolit toimii tosi hyvin kun samaa väriä löytyy jo ennestään hyllyistä ja tasoista 🙂 Tykkään!

  • hennaasemalta

   No niinpä, varsinkin jos tämän pöydän vetää täyteen mittaansa, niin ei oikein pöytäliinat toimi enää… Kuulostaa hyvältä idealta!
   Kiitos kiitos. 🙂 Joo niin toimii, katsoin kanssa että hyvin samaa sävyä. Nää on näitä mitä pitää testailla ennen kuin täysin näkee toimiiko.

 5. hanna viitala

  Persoonallinen kaunis värikäs keittiö teillä. Nyt ensimmäistä kertaa löysin blogiisi ja tykkään. Ekoilu on mukavaa ja uusien ekoilu tapojen keksiminen viihdyttävää. Villa Bohemiassa koetetaan ekoilla rakentamisen ainakin piharakentamisen saralla ja toimimme myös perheenä muillekkin kuin biologisille lapsukaisillemme.

  • hennaasemalta

   Kiitos! Ja tervetuloa!
   Mä seuraan kanssa ekoilujuttuja, ja vähän kausittain ekoilen. Esim kestovaipat oli nuorimmalla kovassa käytössä aiemmin. Nyt kun poika kävelee, eikä siis malta olla paikallaan niin kestot on vähän jäänyt kun niitä saa vaihdella useammin kuin kertiksiä. Kaikki muutenkin elämässä, esim luonnomukaiset meikit ja pesuaineet tulee ja menee. Pitäisikin joskus kirjoitella aiheesta taas oma postauksensa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *