Blogit
Koti asemalla

Keittiössä

Mullahan on Unelmien Talo ja Koti-lehdessä pikkuinen vastausnurkka joka numerossa. Kerron jostakin huoneesta fiiliksiä tai sisustusideoita lyhyesti. Tuossa taas yksi päivä sain pyynnön vastata seuraaviin kysymyksiin ja lähettää heille kuva. No siinä sitten katselin ympärilleni ja totesin että jaahas, tästä läävästä pitäisi saada taas kuva. No ei se mitään, minä otin rätin käteen ja tulipan siivottua ihan extempore. Kuvien jälkeen istuin alas ja nautin hetken puhtaudesta kynttilöiden valossa. (Nyt se puhtaus on jo muisto vaan…)

Meidän keittiö on ihana silloin kun se on siisti. Vaihdoin parit tyynyliinatkin sohvalle ja kaivoin kynttilänjalat esille. Olen noita kuparisia jalkoja metsästänyt tässä kesän aikana antiikkitapahtumista. Vielä voisi pari etsiä. Ajattelin myös kaivaa pian taljat keittiön tuoleille ja ikkunoiden teippaus olisi tarkoitus aloittaa kun olen tämän kirjoittanut. Meillä on nimittäin sisälämpötilat jo siinä 19 asteessa. En odota innolla sitä 16 astetta kun nytkin paleltaa…

Meillä seilaa nyt tuolit vähän missä sattuu, en osaa päättää mitkä tuolit pitäisin keittiössä. Nyt on taas pinkkiä ja minttua. Jouluksi sitten varmaan taas jotain muuta. Pöytäliinoja olen alkanut taas käyttämään, tuo meidän pöytä kun on pinnasta melko huonossa kunnossa, niin jo senkin takia. 

Meillä oli lauantaina isän hautajaiset ja nyt koitetaan tässä taas pikkuhiljaa palautua arkeen. Töitä on onneksi niin paljon että ei ehdi miettiä liikaa. Olen mm. menossa torstaina perhekerhoon myymään puodin tuotteitani. Muutenkin yritän nauttia nyt tästä syksystä joka on melkeinpä parasta aikaa vuodesta. Ihanaa illalla polttaa kynttilöitä ja päivällä kahlata lehtikasoissa. Kohta se on jo lokakuu, eikä tiedä koska kelit menee huonommaksi. Olen myös päättänyt kaiken kiireen keskellä panostaa perheeseen enemmän, täytyy varmaan ihan kalenterin merkata perheaikaa jotta se ei aina jää. Joku metsäretki esimerkiksi olisi ihana!

Kivaa alkanutta viikkoa,

-Henna-

Kommentit (10)

 1. Lukija

  Silitettynä pöytäliinat näyttää aina paremmilta!

  • Mimini

   Vihaajat vihaa 😀 onnettomat ihmiset purkaa sen muihin.

  • hennaasemalta

   Jep!:D

  • hennaasemalta

   Totta, mutta mä en ole niin pikkutarkka tällaisissa asioissa. 🙂

 2. kirsi mäki

  Paljon jaksamista ja voimia .otan osaa isäsi poismenon johdosta

  • hennaasemalta

   Kiitos <3

 3. Pitkäaikainen lukija

  Moikka!
  Tulin pikaiseen huikkaamaa , kun itselleni etsin sohvapöytää ja vastaan tuli yksi ihana, mutta liian kaukana meiltä, muistelen, että joskus olet ainakin jotain tuon tyyppistä täällä kertonut haaveilevasi:), joten linkkaan sen tähän jos vielä kiinnostaa http://m.tori.fi/vi/30685973.htm

  • hennaasemalta

   Oi, olispa ihana! Harmi ettei ole nyt varaa…

 4. Sanna

  Moi! Miten tuo tiskiallas on toiminut käytössä? Keittiöremppa alkamassa ja kauhea pähkäily altaan suhteen, tuon mallin isot altaat houkuttaa mutta kestääkö käyttöä? mua on varoiteltu että kolhiintuu herkästi ja että lasisia astioita tiskatessa saa varoa etteivät osu altaan reunaan ja hajoa. Mutta kun mä tartteen isot ja syvät altaat (tiskaan paljon isoja kattiloita)

  • hennaasemalta

   On meillä pari pientä kolhua tullut ja tosi inhottava pitää puhtaana… Muutoinhan tuo on ihana ja iso!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *