Blogit
Koti asemalla

Keittiön tapetit

 
Nyt olisi sitten keittiössä tapetit sillä seinällä, johon työtasot tulee.
Valitettavan huono kuva, mutta sanotaan näin, että olen tosi tyytyväinen tapetteihin.
Huone muuttui silmissä, kamala iso ”TERVE” teksti ei paista enää seinässä. Tuo tagi paistoi isona ja rumana nurkkahuoneen seinässä, kuin huonona vitsinä. Tosin tuossa toisella seinällä paistaa vielä vähän nuo naamat. Se kun on keittiön ainut seinä johon tulee seinäkaapit niin siihen ei tarvinnut tapettia.
Saatiin tapetit myös ihmeen hyvin laitettua kieroihin seiniin. Ei riitoja eikä kiroilua, näköjään sitä on jo vähän oppinut tapetointia.:):D

 Rapsuttelin lattiasta vanhat maalin- ja liimanjämät tänään loppuun. Lattian hiominen alkaa varmaan huomenna, nakitin homman miehelle. Itselleni riitti lastenhuoneen lattian hiominen, ei ole kovin mukavaa puuhaa… Viimeistään viikonloppuna lattian maalaus. Sitten pitääkin keittiössä pitää vähän taukoa jotta maali saa rauhassa kuivua. Uskon kuitenkin että tammikuun aikana alkaa kalusteiden kokoaminen, tosin se riippuu saammeko sähkö- ja putkimiestutut apuun.

Vähän on jänskännyt että mahtuuko kalusteet sittenkään keittiöön mutta mies juuri lupasi että nehän laitetaan mahtumaan.:D Tosin työtasot pitää käydä ensi viikolla vaihtamassa laminaatista puisiin.

Tästä se lähtee, vihdoin toivoa että keittiön tuohon joskus oikeasti saamme, kun pohja alkaa olla melko valmis.

-Henna-

Kommentit (4)

 1. Heli

  Voi että on nätti tuo tapetti!! Hienoa, kun hommat etenee, se aina antaa potkua eteenpäin.

 2. Inka

  Hienolta näyttää!!

  Mä kans rrrakastan tuota tapettia, meille sitä päätyi eteiseen.

  Tsemppiä keittiön rakentamiseen!

 3. Heather

  En malta odottaa, että näen sen lattian + kalusteet!
  Tää projekti on NIIN mahtava!! Ja siis vielä kun osaatte tehdä noi tyylikästä. 😀

 4. keittiön tapetit – sisustus-fi.com

  […] Keittiön tapetit – Meillä Kotona -blogitNyt olisi sitten keittiössä tapetit sillä seinällä, johon työtasot tulee. Valitettavan huono kuva, mutta sanotaan näin, että olen tosi tyytyväinen tapetteihin.Siirry kotisivulle […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *