Keittiön inspiraatiota

Pojat lähti eilen vuorokaudeksi mökille, ja mä mietin että mitä tekisin sen aikaa. Tarkoitus oli lähteä mukaan, laittaa mökki talvikuntoon, mutta jätkät haluskin lähteä keskenään. Sinänsä hyvä mulle, kaikki on niin raskasta jo että oikeastaan huokaisin helpotuksesta. Ei tarvinutkaan istua tunteja autossa.
Jäin siis kotiin ja mietin mitä teen. Mulla on ollut jo jonkin aikaa tarve saada vähän järkkäiltyä keittiötä uudestaan. Tai lähinnä avohyllyjen tavaroita vähän vaihdella. Välillä kun tekee ihan hyvää pienillä jutuilla uudistaa huoneen ilmettä.
Inspiraatiota hain taas Pinterestistä, josta nämäkin kuvat tänään. Halusin vähemmän väriä, ja kuppien paikkoja vaihdella, tyhjentää vähän pöytätilaa jne. Tehdä hommasta vähän toimivampi siis.

Äiti ja sisarukset veikin mut sitten yllättäen syömään, mutta illalla jaksoin alkaa vielä touhuamaan. Tavarat hyrskyn myrskyn, osa vitriinikaapin kupeista esille, osa piiloon, osa ihan muualle käyttöön. Suuria muutoksia ei voi tehdä ellei osta vaikka kokonaan uutta astiastoa, mutta jotain saa aina kuitenkin muutettua.
Eihän ne meidän värit juuri mihinkään hävinnyt, väriä löytyy edelleen, ja ehkä toisaalta hyvä niin. Muutenkaan muut ei ehkä huomaa juurikaan eroa, mutta tulipahan ainakin pölyt pyyhittyä ja vähän siivottua.
Ainiin, tiedoksi niille jotka keittiömme valmistuessa epäili avohyllyjen toimivuutta, ja tiskikaapin puuttumista. On toiminut! Pölyä ei ollut juuri ollenkaan kertynyt hyllyihin, vaikka harvoin niitä pyyhin. Ylähyllyllä enempi, mutta alahyllyn tarvikkeet on jatkuvassa käytössä, eikä pölyä ehdi siis tulla. Käsitiskejä varten taas on hyvin riittänyt meidän pieni tiskinkuivausteline pöydällä.

Avohyllythän on tosi muotia nyt, ollut jo jonkin aikaa. Mä tykkään hirveästi kun kaiken kivan ja kauniin saa esille, ja tavaroita vaihtelemalla saa uutta ilmettä.
Näistäkin kuvista huomaa miten hulluna olen teepurkkeihin ja rasioihin. Lisäksi mua viehättää nyt kuiva-aineet lasipurkeissa, puiset leikkuulaudat (tarttisin uuden), kristallilasit, vanhat peltipurkit, kauniit teekupit ja kasvit keittiössä. Yrttejä pitäisi olla aina esillä keittiössä.

Eihän ne tasot juurikaan jälleen tyhjentynyt, yhtä ahdasta on edelleen. Avohyllytkin pursuaa tavaraa, mutta sellainen on meidän keittiö. Nyt ja aina.

Tällaista tänään, ensi kerralla varmaan sitten niitä oman keittiön kuvia.
Täytyy varmaan pian mennä räpsimään ne, ennen kuin mökkiläiset palaa sotkemaan taas.

Mun Pinterestin keittiö-kansio löytyy täältä, ja sielä myös kaikkien näiden kuvien linkit.

-Henna-

Kommentit (5)
  1. Ihania kuvia <3 Meidän köökki on sekin tavaraa täynnä, kaikkea ei tarttis mutta kun tykkään ajan patinoimista jutuista <3

  2. Kiitos pinterest-linkistä. Sain uusia linkityksiä omaan keittiökansiooni. Haaveissa olisi saada 50-l. tyylinen keittiö 50-l. taloon nykyisen ysärityylisen tilalle. Ei huvita edes siivota kun ei ole lainkaan mieluinen – vielä. T: Henna P.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *