Keittiön hillitymmät koukut

Pääsin tuossa viikolla ihan yllättäen käymään Ikeassa. Pitänyt mennä sinne jo ajat sitten. Nyt kun mulla ei ole autoa käytössä hoitovapaalla, niin tuollaiset reissut on jäänyt aika vähiin. Nyt sitten vihdoin pääsin ystävän kanssa.

Kävin hakemassa uudet säilytyskoukut keittiöön. Silloin kun maalasin keittiön tuolit vähän hillitymmän värisiksi, totesin että koukutkin pitää vaihtaa hillitymmäksi. Kuvia vanhoista koukuista täällä. Vaikka ne edellisetkin oli jotenkin tosi suloiset, kaipasin vähän vaihtelua.

Samalla kun koukut vaihtui, tuli siivottua koko keittiö, ja järjestettyä muutenkin tavaroita pöydällä. Nyt on hiukan vähemmän tavaraa työtasoilla (vaikka ei uskoisi) ja esimerkiksi kahvinkeittimet vähän eri paikalla. Pikkuhiljaa alan kyllä kaipaamaan keväisiä värejä vähän joka paikkaan. Keittiöön keväisempiä tekstiilejä, ja paljon yrttejä, versoja jne. Eiköhän niitä tässä piakkoin tule, kunhan se innostuskärpänen iskee.

Kapselikeittimen kahvit saivat uuden säilytyspaikan vanhasta emali-astiasta.

Nuo Ikean musta-valko kahvikupit ovat olleet suht ahkerassa käytössä, tosin yleensä jaksan kaivaa esille vain tuon itse kupin. Nyt lautasetkin ovat niin helposti napattavissa tangon takana, että niitäkin tulee taas käytettyä.

Mä tykkään edelleen ihan hirveästi noista meidän välitilan kaakeleista. Ainoa miinus että ne on vähän hankalat pitää puhtaana. Ei muuten, mutta tuo väri on aina hankala ja muoto, kun ei ole ihan litteä. Samoin allas on ihan hirveä pitää puhtaana. Jos nyt tekisin keittiön, ottaisin vain pienen altaan. Tuo meidän on turhan iso, ja hankalampi puhdistaa. Tosin, tuo ehkä istuu paremmin isoon keittiöön.

Ikeareissulla ostin myös saviruukkuja, olisi aika vaihtaa viherkasveja isompiin ruukkuihin. Nämä meidän on melkein kaikki ihan liian pienissä ruukuissa. Toivon että ensi viikolla saisin multaa, ja senkin homman tehtyä. Ehkä samalla voisi laittaa kevään ekat herneenversot itämään, ja vähän muutenkin suunnitella ensi kesän siemenjuttuja. Mitä esikasvattaisin jne. Luulen kyllä että tänä vuonna laitan melko vähän mitään, viime kesänä kun kaikki menestyi niiiiin huonosti, että enää ei huvita edes yrittää…

Vaikka ei sitä tiedä, jos joku innostus iskee.

Mukavaa sunnuntaita!

-Henna-

 

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *