Keittiökuvia

Ihan vaan muutama räpsy keittiöstä, kun on oikein pöytäliinakin jaksettu laittaa!
Keittiö tuntuu olevan yllättävän vähän muuttuva alue, mä kai alunperin kuvittelin että tavarat avohyllyillä ym vaihtuu yhtenään, mutta eipä sitä sitten kuitenkaan jaksa. Varsinkin kun olen edelleen tyytyväinen tähän mitä meillä sielä on.

Se on muuten jännä miten sitä sokaistuu kaikkeen mitä kotonaan on. Se on myös harmi. Kun meille tulee uusia vieraita, ihmiset ihailee kotia ja aina ensimmäisenä korkeita kattoja. Sitä on itse aina ihan että “niin joo, meillä on aika korkeat katot, ja onhan meillä ihan kivan näköistäkin”. Täällä kun elelee ja oleilee kaikki päivät niin eihän sitä nyt kukaan jaksakaan jatkuvasti fiilistellä. Lähinnä mä näen vaan kaaoksen ja sotkut, onpa tylsää… Tai mietin että mitä voisin muuttaa. Olisipa kivaa jos voisi nähdä kotinsa joka päivä kuin uutena!

Tällä hetkellä kotona on muutoksen alla vain lastenhuone, jossa aloitin jo hiljalleen vauvapyykin ja lipaston täytön. Sekä turhan tavaran siirron ullakolle. Pinnasänky sun muut saa vielä vajaan kuukauden odottaa loman alkua.

Räpsäsin keittiössä vielä yhden masukuvan. Mullahan tulee näiden myötä ihan blogin omakuva-ennätys! Mun masu näyttää ihan jättimäiseltä tuossa mekossa! Joka ei muuten edes ole suoranaisesti raskausmekko, mutta sinne mahtuu vaikka kaksikin mahaa. Muutoin alkaakin olla jo vaatevaihtoehdot aika vähäiset. Housut on liian kuumat näillä keleillä ja mekot alkaa olemaan liian lyhyitä mahan nostaessa niitä ylös.
Mihinköhän mä ahtaudun syksyllä, kysynpä vaan?

-Henna-

Kommentit (11)
  1. miia ketunkololla
    16.7.2014, 19:50

    Kaunis äiti ja äidillä kaunis mekko ja masu. Tuolit on kanssa ihan tosi sievät. Voi hyvin.

  2. Ihana,raikas köökki!onnea odotukseen!-sanna-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *