Blogit
Koti asemalla

Keittiökuvia osa 2.

Lupasin lisää keittiökuvia, joten tässäpä niitä.

Meillä on nykyään aina tuoreita yrttejä kotona, mä olen vihdoin oppinut kokkaamaan vähän yksinkertaisemmin, jättämään kermaiset ruoat vähemmälle ja maustamaan yrteillä. Teen myös salaattikastikkeen nykyään itse yrteistä. Blenderiin vaan jotain öljyä, yrttejä paljon, valkosipulin kynsi, suolaa ja pippuria. Kaikki sekaisin ja jääkaappiin tekeytymään. Niin helppoa ja hyvää!

Meidän jääkaappia on tullut tosi harvoin kuvattua. Joten sekin on kerrankin kuvassa. Jääkaappi on eri seinustalla kuin muut keittiön kodinkoneet ja kaapit, ja eikä siinä ole oikein mitään kuvattavaa ympärillä. Toki itse jääkaappi on kiva. Nestorin keittiölelut ovat päässeet jääkaapin viereen. Poika alkaa nyt vähän ymmärtää että mitä niillä tehdään, miten sekoitetaan jne. Kovasti tuo muutenkin nykyään haluaa tehdä aikuisten apuna juttuja. Vakkarihomma on pönttöuunien sytytys, siinä täytyy pojan olla mukana, ojentamassa halkoja tms. Nyt hän innostui myös ruokkimaan itse Untoa.

Keittiön pieni uusi matto on H&M Homen alennusmyynneistä. Just täydellinen löytö, kun kaipasin tuohon pientä mattoa. Korituolikin siirtyi samalla keittiöön, kun siirsin punaisen sohvan olohuoneeseen.

Mun pitäisi keksiä juureksille joku iso kori tms, jossa säilyttää niitä. Näin talvella teen paljon kasvissosekeittoja ja uunijuureksia, joten juureksia on niin paljon ettei jääkaappiin mahdu kaikki. Pitäisi löytää joku kori, ja keksiä sille paikka.

Nyt iltapala kutsuu!

-Henna-

Kommentit (7)

 1. Outi

  Ihana keittiö! Mutta mitä kummaa? Meidän Minni on siellä ruokakipolla!

  • hennaasemalta

   Haha! Ai teillä on meidän Oskun kopio Minni!:D
   Kiitos. 🙂

 2. Sari

  Hyvin paljon oman unelmakeittiönä aineksia löytyy näistä kuvista. Kaunis keittiö! <3

  • hennaasemalta

   Kiitos paljon!:) Olisi ollut hauska kuulla tarkemmin, että mitkä ne ainekset on?:)

 3. taru

  Mistä keittiö olikaan?
  Millainen kylppäri teillä on?
  Teillä on ihana koti! 🙂

  • hennaasemalta

   Keittiö on Ikeasta. Oikeastaan melkein kaikki kodinkoneet ym on sieltä, ja ollaan oltu tyytyväisiä kyllä!
   Meillä on kaksi pienen pientä vessaa ja yksi pienen pieni suihkukoppi… Vessoihin ollaan tehty pikkuisen pintaremppaa, mutta suihku on kaamea. 😀 Muutenkin tosi pienet tilat. Ollaan haaveiltu jos joskus saataisiin rakentaa perinteinen sauna pihalle. 🙂
   Kiitos!:)

 4. Keittiön hillitymmät koukut – Meillä Kotona -blogit

  […] värisiksi, totesin että koukutkin pitää vaihtaa hillitymmäksi. Kuvia vanhoista koukuista täällä. Vaikka ne edellisetkin oli jotenkin tosi suloiset, kaipasin vähän […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *