keittiö

 Vitsi mua harmittaa kun jäi ennen-kuvat ottamatta…:(

No mutta anyway, tässä meidän keittiö!
Tämä oli yksi syy miksi muutettiin ensin tälle pienelle puolelle. Täällä oli jo valmiiksi keittiö!
Ei ollut mitään hajuakaan toimiiko yksikään kodinkone, mutta riskillä mentiin siinäkin. Ja toimiihan ne, paitsi tiskikone…(Mä sain vasta viime heinäkuussa häälahjaksi elämäni ensimmäisen tiskikoneen, olen siitä nauttinut puoli vuotta, ja nyt olen taas ilman….)

Mutta siis, jääkaappi oli sisältä kuin uusi, mutta ovissa oli isot tägit. Ne lähti piiloon kodinkonemaalilla. Tiskikone on vanha, ja siinäkin oli tägi. Sekin maalattiin piiloon. En tiedä nyt sitten meneekö roskiin koko kone…
Tuo kaapinovi jossa roikkuu keittiöpyyhe on erilainen kuin muut. Se oli potkittu sisään ja jäljellä oli pelkät rangat. Saatiin uusi ovi isolta puolelta jossa on pieni taukohuoneen ”keittiö”(eli tiskiallas ja pari kaappia). Väri oli melko lähellä muita ovia kuitenkin.
Yhdessä kaapinovessa oli tägi joka lähti asetonilla.

 Nuo komeron ovet olivat täynnä tägejä, likaa, steariinia. Keittiö itse oli tietty järkyn likainen ja tuon oven kahvassa roikkui se kortsu….Nyt siinä roikkuu mun laukku!:)

Väliovissa oli tekstejä, tuosta ovesta lähti asetonilla, toinen piti maalata.

Tämä seinä oli ihan täynnä tekstiä, samoin tuo sähkökaappi. Maalia päälle. Tuon lipaston oikealla puolella on wc, jonka ovi oli täysin sotkettu (kuten itse wc josta mulla muuten on ennen-kuvia!)

Että silleen. Se keittiö oli kyllä niin oksettava silloin kun alettiin sitä siivoomaan…Todettiin että ehkä ihan hyvä ettei ole sähköjä eikä näe mitä kaikkea sontaa sielä oikeasti on…

Mutta nyt on ihan kodikasta, eikö?:) Muovimatto jäi muuten tahallaan, vaikka sielä alla onkin varmasti kaunis puulattia, kuten muissa huoneissa. Toki tuo muovi vielä joku päivä lähtee, mutta nyt olikin tarkoitus alkuun tehdä vain ihan pakolliset.

Saa nähdä myös koska jaksan maalata tuon viimeisen tägin tuosta yhdestä seinästä. Jotenkin siihen on jo tottunut eikä jaksaisi enää tällä puolella maalailla…

Ps. Me ollaan huomenna taas lehdessä. Tällä kertaa itse Helsingin Sanomissa. Ovat muutenkin viime aikoina kirjoitelleet Korsosta, tässä nyt sitten meidän osuus Korso-jutuille.:)

Kommentit (11)
 1. huopahattutehtailija
  20.2.2011, 06:55

  on kovin viihtyisän näköistä teillä!
  Voi vaan kuvitella missä kunnossa on keittiö ollut. Aika hyvä tuuri, ettei kodinkoneita oltu terrorisoitu.

  Pitääkin mennä äiskälle ja iskälle lukemaan hesaria 😀

 2. huopahattutehtailija
  20.2.2011, 06:56

  ..ja noi ovet, ikkunat ja katot on kyllä niin kauniita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *