Blogit
Koti asemalla

Keittiö on nyt melkein niin kuin keittiö. Melkein.

Niin se miehen lomaviikko hurahti taas vikkelään ohi.
Todettiin molemmat että vähemmän saatiin aikaan kuin mitä oli toiveissa, mutta jotain kuitenkin.

Keittiössä on rungot paikallaan, ovet ja hyllyt pääosin paikallaan, keittiöstä ei tarvitse enää vieraalle sanoa että ”tähän tulee keittiö” koska nyt sen näkee jo kaikki ihan itsekin että juu, keittiö tämä taitaa olla.

Itsestä tuntuu todella turhauttavalta kun kodinkoneita ei saada vielä paikoilleen, välitilan laatat puuttuu, sähköjä puuttuu jne.  Tuntuu että ollaan viikko vaan palloiltu, aloitettu jotain mutta todettu että tätä ei voi jatkaa koska tuo lista pitää maalata ensin, tätä ei voi laittaa koska pitää laittaa ensin sähköt jne jne. Miljoona pientä juttua ja hiomista. Niiiiin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana.

Kuviakaan ei ole siis vielä mitä näyttää. Olen silti tyytyväinen tähän astisiin ratkaisuihin, kiitän myös lukijoita jotka kannusti minua vaihtamaan työtasot puisiin, se todellakin kannatti! Työtasot ovat ihanat, ihan hirvittää pätkäistä niitä lyhyemmiksi ja leikata hellan aukko tuohon puuhun, mutta eiköhän se onnistu ihan hyvin kun siihen vaiheeseen päästään.

Suunnittelussa päänvaivaa aiheuttaa nyt nuo tulevat avohyllyt. Haluaisin vanhasta lattialankusta hyllyt jotka olisi siis sellaista melko tummaa puuta, niin kuin meidän lattiat täällä pienellä puolella, mutta mietityttää että ovatko liian tummat kaiken muun vaalean rinnalla… Jos taas käsittelen leveää lankkua jollain, niin millä, millaiseksi, en tiedä….en haluaisi maalattuja lankkuja vaan jotain muuta. Kuultavan vaaleaksi lakattua tms. Ehkä tuokin selviää mallaamalla jollain vastaavan värisellä lankulla.
Kunhan nyt ensin saisi sen välitilan kaakeloinnin niin helpompi nähdä kokonaisuus.:)

Ensi viikko onkin taas ohjelmaa täynnä, mm huomenna pitäisi tehdä kevätsiivousta ja kaivan vihdoin kevään tyynyt esiin. Tiistaina edessä on jännittävä päivä, uusin Gloriankoti ilmestyy, ja sielä mukana meidänkin koti (!!) ja menen ottamaan pari uutta tatuointia veljen kanssa, iik, jännittää jo nyt… Molempia odotan niin innolla!:)

-Henna-

Kommentit (2)

  1. LillaMy

    Mietihän sitä, että vähän aikaa sitten kaikki rungot ja ovet oli vielä paketeissa, mutta nyt ootte jo noin pitkällä! Hienoa! En malta odottaa keittiökuvia! Ja täytynee uusin Glorian Kotikin ostaa 🙂

  2. VILLAKÖLHIN PIHAMAA

    Siis IIIIK miten ihana tosta tulee….en kyl malta odottaa ja nähdä sitä valmiina!! Ja te ootte niin paljon saanut tehtyä kaikkea. Keittiökin on kivaa vauhtia valmistumassa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *