Keittiö ennen ja jälkeen

Tässä teille postaus jota kirjoitan niin isolla innolla että melkein kädet tärisee. 
Meidän keittiö.
Iso kuvapläjäys nyt kerralla. Vieläkään ei ole valmista, sähköjä roikkuu jne mutta en jaksa enää odottaa, periaatteessa valmista kuitenkin. Kyllähän tästä nyt kuitenkin jo kokonaiskuvan saa.:)

Tuon lasivitriinin alle tulee vielä työtaso, irrallinen. Joudutaan tekemään varmaan itse kun ei kaupassa ole tullut vastaan sitä oikeaa. Siihen olisi tarkoitus laittaa ainakin kahvi- ja teenkeitto-piste.
Jääkaappi osoittautui kaikesta jahkailusta huolimatta oikein hyväksi ja riittävän kokoiseksi.

Rakastan näitä tuoleja!!

Ikean keittiö on tosi hyvä! Näihin saa kivoja sisällysjuttuja, ja tämä korkea kuivaruoka-kaappi on tosi hyvä!

Tuonne korkealle seinälle mulla on idea mielessä, haluan hyödyntää koko huonekorkeuden. Valaisimia tulee lisää, sekä avohyllyjen alle koukkuja.

Avohyllyt piti olla vanhaa lattialankkua. Sopivia ei löytynyt, joten ostimme Ikeasta puisia valmiita hyllylankkuja ja kannattimia. Kannattimet maalasin, ja hyllyt käsittelin nestemäisellä puuvahalla sekä tummensin paikoin tummemmalla vahalla, sekä hakkasin hiukan kulumaa jotta sain vähän vanhanajan näköä niihin. Tuuri kävi ja sävy täydellinen!

Keittiö siis Ikeasta, lattiassa Uulan kaakao-sävyistä puulattiamaalia, seinällä Tapettitalon lukkoa. Ruokapöytä Ikea, tuolit sieltä sun täältä saatuja, korituoli Ikea. Matot Kodin ykkösanttila.

Sitten ne ennen-kuvat. Vitsi meitä nauratti kun kaivettiin nämä esiin. Välillä miettii että ei ihme kun kaikki sukulaiset piti meitä hulluina kun tämä ostettiin.:D

Kuvista sitä ei tunne, mutta se TUNNELMA, se on niiiiiin eri! Miki pelkäsi tuota naamaa seinässä, tämä paikka oli kylmä ja ankea kun ei edes valo päässyt sisään.
Nyt keittiö on ihana, kotoisa ja tilava, paikka jota rakastan yli kaiken. Kyllä me ollaan uurastettu tämän eteen myös! Sähköt, kaakelit ja putket on muiden tekemiä, jotain muutakin maalaus ym apua ollaan saatu (Suuri kiitos siitä kyseisille ihmisille!!) mutta pääosin itse, ilman aiempaa taitoa, suunnitelmista alkaen. Täällä on mennyt kaikki vapaa-aika, ja monet ystävyys ja sukulaissuhteet ovat kärsineet, ja tulee vielä kärsimään koska kotimme vie niin paljon aikaamme.
Toivottavasti tässä keittiössä voimme kuitenkin vielä paikata näitä rakkaita suhteita, monien yhdesssäolohetkien merkeissä.:) Tilaa ainakin riittää…:)

-Henna-

Kommentit (37)
  1. Linnasalolla
    5.9.2012, 20:49

    On kyllä ihan mieletön muutos, kovasti ootte töitä tehneet kyllä kotinne eteen! Tosi ihanan pirteä keittiö!!
    Oon aina sillon tällön käynyt täälä vierailulla, mutta en muista oonko kommentoinut ennen. Nyt piti tulla kiittämään sua vitamiinipurkki-ideasta, josta mainitsin myös blogissani 😉 Ratkaisit viisaana minunkin ongelman, johon itse en oo tajunnut keksiä järkevää ratkaisua! 🙂

  2. Ihku! Valoisa! Talon henkeen sopiva! Tuolit ovat värikäs piriste!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *