Kaunista kotiin

Vähän olin kahden vaiheilla kumpaan blogiin tämän laitan, tähän vai Blue Lavenderiin, joka on sisustusblogini. Päätin että koska tämä juttu on täällä uudessa kodissa kirjoitettu, tänne se kuuluu. Remppajuttujen keskelle jotain kaunistakin, kaikki sulassa sovussa.

Pitkään ”kyttäsin” Greengaten uutta kevätmallistoa, että koska joku sitä täällä Suomessa möisi. Vihdoin Livinki oli ensimmäinen, ja heti tilaus menemään. (menneiden syntymäpäivieni kunniaksi.)

Tänään haettiin taas yksi kuorma entisestä kodista (vielä yksi kuorma jäljellä) ja samalla hain nämä postista.

Nuo kupit ovat niiiiiin kauniit! Tuo alulautanenkin itsessään, niin söpö!:) Tykkään, tykkään tykkään!
Ehdottomasti toinen pari lisää pitää hankkia heti kun raaskin!
Mikä siinä onkin että kaikkia kuppeja on vain pari? Ikinä ei voi kattaa mitään kivaa isommalle porukalle…Yritän parantaa tilannetta näiden kohdalla.
Seuraavaksi metsästän niitä Greengaten vaaleansinisiä murokulhoja joissa valkoisia pilkkuja. Valmistetaankohan niitä enää kun en niitä ole löytänyt? Sopisi vaan niin hyvin näiden kanssa.

Lisäksi tilasin samaisen merkin leipäkoriliinan muffinsin kuvalla, sekä lapsille pari tuollaista tähtilautasta. Niitäkin pitäisi kerätä lisää…

Tuossa kupissa on myös hyvä kahva, ja mikä parasta, kukkakuva on molemmin puolin, eli käy myös vasenkätiselle minulle.:) (Te oikeakätiset ette tiedä miten tylsää on pitää kuppia vasurissa kun kuva jää taakse…)

I really really love Greengate.

Kommentit (3)
  1. Oi nam miten ihanan näkönen toi juoma! Ja noi astiat on niin sä! 🙂

  2. Kaunista kannattaa hankkia, tekee hyvää myös mielelle! Blogissani on tunnustus sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *